10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@gresham-t ilan bekleyenlerden birisi sandın galiba ama ben o hayale kavuşalı yaklaşık 1 yıl oluyor. İlanlar aynı gelir mi bilmem ama şayet ilan gelirde mesleği kazanırsan Üstad diyeceğin adamla biraz daha saygılı konuş istersen. Başarılar.
-
@hayalimsgk ya yürü git işine bu ne kibir sen mi ogreteceksin bana saygıyı uza!
-
@b-ays bu sene çeko'dan kaç net yaptınız ? sizce çeko oturumu geçen yıl mı bu yıl mı daha zordu ?
-
@müstatil bu yılın daha zor olduğu söyleniyor hep duyduğum en yüksek net 26 şuana kadar
-
@hayalimsgk, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@gresham-t ilan bekleyenlerden birisi sandın galiba ama ben o hayale kavuşalı yaklaşık 1 yıl oluyor. İlanlar aynı gelir mi bilmem ama şayet ilan gelirde mesleği kazanırsan Üstad diyeceğin adamla biraz daha saygılı konuş istersen. Başarılar.
Saygılar üstad !
-
@luthor Adam daha biz ilan bile görmeden üstatlık taslamaya başlamış :))
-
@gresham-t tamam abi çok özür diliyorum hemen uzuyorum lütfen kusura bakma
-
gkgy 55
hukuk 20
iktisat 23
maliye 27
çeko 20 net. sizce kaç puan gelir ? -
@müstatil unibilgi sitesine göre p42 86.95 hocam 1,2 puan kayma olabilir 84 ile 88 arası diyelim
-
@pawnex hocam o da çok geniş bir aralık oldu. çeko geçen yıldan daha zorsa 86'dan daha yüksek gelmesi gerekmez mi ?
-
@müstatil ama diğer derslerde bi tık kolaydı hocam geçen seneye göre netler biraz arttığı için kestirmek zor
-
yok mu bi haber nerde bu ilan
-
@pawnex hukuk dışındakiler bence aynıydı. maliye ve tvs'de seçici sorular vardı. iktisatta makro kolay değildi.
-
arkadaşın adına ben özür dilerim ÜSTADDDDD
-
@davetsiz Güzelim kurumda böyle tiplerin olması üzücü ya cidden. Sanki hiç bizimle aynı yollardan geçmemiş gibi. Şimdiden uyarı çekiyorsa bu ÜSTADI olacagi garibanlara kimbilir neler yapar :))
-
1 yılda ustad oldum havalarına girmiş ee masallah o zaman :))
-
@olursaolur bir yil yine iyi 8. Pro daha goreve baslamadan 9.pro ilani geldi. 8.pro adam gelmis simdiden üstat olduk diyo buna ne dersin
-
@shady1 Oo Aslan parçası 1 yıl öncesine kadar gidip iletileri de kontrol etmişiz aferin hadi azıcık ilerde oyna sana ne düştüğünü burda yazmak uygun olmaz şimdi
-
@hayalimsgk Allah hepimizi kibirden uzak tutsun.
-
@shady1 Oo Aslan parçası 1 yıl öncesine kadar gidip iletileri de kontrol etmişiz aferin hadi azıcık ilerde oyna sana ne düştüğünü burda yazmak uygun olmaz şimdi
Işi gücü birakip senin 1 yil onceki gönderilerine kadar okudugum yok . Sen kurumda üstatçılık oyna hadi .