10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
son iki uc yılda maliye den baska iibfliler için bi umuttu ama son olaylar burda da işlerin kötü gittiğine delalet.
bence çalışma bakanlığını son süreçler kötü etkiledi.bakan bile bakan olduğunun farkında değil bence
-
@merasim34, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
son iki uc yılda maliye den baska iibfliler için bi umuttu ama son olaylar burda da işlerin kötü gittiğine delalet.
bence çalışma bakanlığını son süreçler kötü etkiledi.bakan bile bakan olduğunun farkında değil bence
ARKADAS OLUMSUZ DUSUNCEN ICINDE KALSIN YAAA
-
@isarayan hayır sadece öngörü mesela ben Geçen sene 84 ile giremedim çok uzun süre bekledik kesin gelecek diye gelmedi çok etkinlik yaptık ama cokda umursayan olmadı işlerin bu dönemde hantal olmasi da bir etken tabi ama inşallah gelir herkes gibi bende isterim.
-
@engin0516, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@isarayan hayır sadece öngörü mesela ben Geçen sene 84 ile giremedim çok uzun süre bekledik kesin gelecek diye gelmedi çok etkinlik yaptık ama cokda umursayan olmadı işlerin bu dönemde hantal olmasi da bir etken tabi ama inşallah gelir herkes gibi bende isterim.
INSALLAH KARDESIM.INSALLAH
-
sgk 600 iibf 200 istatistikçi diye bir ilan gelse ne güzel olur
-
@hedefsgk hocam ilan geldi sandim ya
-
@hedefsgk valla bu sayıların yarısına tavım şu an
-
@slhn tesekkurler 2018 puanım dusuk geldi. olası sgk alımına 2017den kalma 82 ıle basvuracagım. ıse yarar mı dıye bakmak ıcın sormustum eyvallah
-
Geçen sene kpss açıklandıktan ne kadar zaman sonra ilan geldi biliyor musunuz?
-
@gresham-t ilan Ağustos’ta gelmişti . KPSS haziran gibi açıklandı sanırım.
-
@gresham-t ilan temmuzda geldi 17 temmuz olması lazım
-
- promosyon başlamamış daha. 10. promosyon hayal.
-
@james-buchanan hic belli olmaz.
-
bu sessizlik inşallah ilanın habercisi olur
-
@hedefsgk benim de umduğum o. Sanki hiç hesapta yokken bı anda gelecek gibi ilan. İnşallah böyle olur.
-
@paretowilfredo hocamdan güzel haberler bekliyoruz
-
Her yıl kesin olarak ilana çıkıyorlar mı?
-
hiç duyum muyum yok mu ilan gelecek gelmeyecek
-
@hedefsgk daha 9. Promosyon un yarısından fazlası iş başı yapmamış bildiğim kadarıyla. Ki yedek atamaları da yapılmamış daha. Bu şekildeyken ilanın gelmesi çok zor. En iyi ihtimal bı iki ay sonra ancak gelir diye düşünüyorum.
-
Bildiğim kadarıyla 9.promosyon ilanı geldiğinde 8’ler işe başlamamıştı. Yani işe başlama yeni ilanı etkilemez diye düşünüyorum