10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@olursaolur insallah ilan gelsinde bence yaz bayram seyini atamadilar bi
-
P23 86.5 1026 gelir mi denetmenlik ?
-
@isarayan gardaş 300 kişilik alım yapılıyor 4 katı mülakata katılıyor yani 1200 kişi neden böyle bir soru sordun ki şimdi ?
-
@yasaklı p42 85.5 şansı
-
@bianconeri 300ve üzeri ibf kontenjanı için büyük ihtımal gelir hocam lıstenın %60 civarını p23 dolduruyor
-
@maesteo o kadarını bilemiyorum hocam sınır gibi sanki o puan
-
@heredotolga insallah hocam 300 iibf beklicez ozaman
-
Sizin de sans bi ihtimal var gibi.. gecen alim 84 le kapatmıştı bu yil 2 yilin puanlari var belli olmaz o yuzden.benim şaşırdığım nokta p23 ile p42 ayni puan alanların arasındaki sıralama resmen uçurum olmus bu yil herkes isletme yapabilmiş ceko yapamamis cunku p42 86 ile 300 lerde p23 86 ile 1000 lerde
-
@heredotolga olasi 400 kisilik iibf aliminda ve olasi 300 iibf 100 istatistik aliminda kacla kapatir
-
OLASI 400 KISILIK IIBF ALIMINDA
YADA
OLASI 300 IIBF 100 ISTATISTIK ALIMINDA KACLA KAPATIR -
Arkadaşlar belki heves kırmak gibi olacak ama bu ilanı çok kafaya takmayın. Daha önceki donem tam yerlesmedi ustune yedekler var süreç o kadar yavas ilerliyor ki inanilmaz. belki beklemezler sürecin tamamlanmasını ama ilan gelse de sonuclarin aciklanmasi 30 günle sınırlandırılmış olsa da bana hiç inandırıcı gelmiyor. sonucta bu düzenleyici bir süre bi yaptırımı yok. ben torpile inanan biri değilim hersey torpil filan demem hic demedim de ama bu kurum bana bunu dedirtti kazanan 2 arkadasim da torpilliydi halbuki benim ve başka bir arkadaşımın mulakatı güzel geçmişti kpss puanlarımızda torpilli arkadaşlara göre yüksekti tüm bunlara rağmen durum ortada neredeyse sonuncu olduk. 1200 kisi icinde 1150. filandık 7 ayda günden güne sona dogru gerilemisiz . her aciklanmayan gün aralara birileri sokuluyor sanırsam komisyonun verdiği degerlendirmenin hic bir onemi kalmıyor herşey bakanlıkta. Geçen yıl ben de 9. promosyon basligindan cikmazdim birileri gelip bu tarz seyler yazardı ama dikkate almazdim yapmayın burda takilmak yerine ders calisin hatta yatın dinlenin tatile çıkın daha faydalı olur. bura Survivor gibi bisey 2018 kpss puanlarımdan en yüksekleri çekolu puan türleri . sıralamalar ilk 100 de puanlar 90 üstü heves derseniz sıfır İnsallah yanılırım ilan hemen gelir surec hızlı tamamlanır da gecen yılki magduriyetler yaşanmaz. Gecen yıl çok yıpratıcı oldu insallah güzel bir alım olur. hakkimizda hayirlisi olsun.
-
@isarayan, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
OLASI 400 KISILIK IIBF ALIMINDA
YADA
OLASI 300 IIBF 100 ISTATISTIK ALIMINDA KACLA KAPATIRİlan hemen gelirse 83 84 le 3-4 ay sonra gelirse 79-80 le kapatır diye düşünüyorum. 400 kisi yada 300 kisi arasinda 1 puan oynar en fazla.
-
p42 1600 sıralama gelme ihtimali var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
-
Arkadaşlar 2017 yılı p42 ve p23 puanlarında 84 puanın sıralamasının kaç olduğunu bilen yardımcı olabilir mi?
-
@agnes89 Hocam 84 puanım yok ama fikir olması açısından söyleyeyim puan ve sıralamaları.
2017 KPSSP42 82,73811 1627
2018 KPSSP42 83,87668 861 -
@borcdeflasyonu teşekkürler hocam
-
Aylar öncesinden 10. Promosyon hazır ilan geldi gelecek diyorlardı. Acaba son durum nedir bilen varmı arkadaşlar. Sizce bu belirsizlikler içinde yakın zamanda gelirmi ilan. Gelse çok iyi olur guy la falan uğraşmayiz en azından
-
Bir an ilan geldi sandım artık SGK eskisi gibi değil kısa vadede ilan geleceğini sanmıyorum çok da takmayın ,umut bağlamayın arkadaşlar 4 kişiden 1 kişi ancak giriyor oda neye göre seçiliyor sizlerin yorumuna bırakıyorum .
-
@engin0516 ilk 300 e girmişseniz çok da ümitsiz olmanıza gerek yok hocam. Eğer bariz bir engel yoksa alıyorlar.
-
@engin0516, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Bir an ilan geldi sandım artık SGK eskisi gibi değil kısa vadede ilan geleceğini sanmıyorum çok da takmayın ,umut bağlamayın arkadaşlar 4 kişiden 1 kişi ancak giriyor oda neye göre seçiliyor sizlerin yorumuna bırakıyorum .
ILANIN GELMEMESI HUSUSUNDAKI DUSUNCENIZ NEDEN
BI DUYUM MH ALDINIZ GELMEYECEK DIYE ?