10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@gresham-t İnşallah sizin dediğiniz doğrudur hocam keşke gelse
-
@maesteo 84.36 1809
-
Arkadaşlar devlette başka bir kurumda çalışanı sanırım SGK denetmenliğe almıyorlarmış .böyle bir durum gerçekten var mı ?
-
@grundig ayni özlük haklarına sahip guy var guy dan gelen geçişleri pek olumlu gormuyolarmis öncelikli olarak hic isi olmayanları kabul ediyolar ama bu kesindir hep boyle olacak diyemeyiz
-
@grundig guy ilgöç uzmanı falansan özlük hakları eşit olduğu için almayabilirler ama b grubu memursan neden almasınlar ayrıca ilgöçte uzmanken sgk denetmenliğine geçen birini bile tanıyorum sıkıntı olmaz yani
-
@grundig 9. Promosyonda bütün guy ve diğer A grubu mesleklerini elediler
-
Arkadaşlar 82.5 puanı olanın p42 sıralaması nedir. 2018 kpss için .
-
Dostlar p42 puanım 84 ve sıralamam da 828. Sizce şansım var mıdır?
Bu p23 puanı ortalığı karıştırınca iyice umudu kesmeye başladım. Zaten bu yıl ilanın geleceği muamma bir de p48 4400 sıralama ile sıkıntı olunca iyice stres bastı. -
@smithayran p23 herkesin yüksek.
-
@james-buchanan hocam bilemedim valla. Bir de ilk yılım benim onun da toyluğu var tabi forumda da maşallah 85 altında kalanı dövüyorlar gibi hava var
-
Arkadaşlar bi şey soracağım 9.promosyonun ilanı 8.promosyon atamaları tamamen yapildiktan sonra mı geldi yoksa yine göreve başlamayanlar var mıydı?
-
Galiba p23den alım yapılıyor P23 de 88.5 işe yarar mı acaba bilmediğimden soruyorum alanım değil maalesef
-
sıralaman 500 de. 1200 kişinin mülakata gireceğini hesaba katarsak gelme ihtimali çok düşük!
-
Kpss42 82.8 sıralama:1212 sizce denetmenlik için şans var mı arkadaşlar
-
@sancaktar gercekci olmak gerekirse 300-400 kişilik alımda çok zor hocam. Sadece p42 ile alım yapılsa ihtimal dahilindeydi ama p23 işin icine girince işler karışıyor.
-
@gresham-t 85,3 ün şansı ne sizce
-
Benim siralama 406 p42 kesin gelir de mi
-
En yakın zamanda gelir inşallah sezon açılır
-
@shanks siralamaniz nasıl?
-
@gresham-t p23 1408