10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@gresham-t Sgk teftis p22,p48
İs teftis p42,p48 -
@gingove zor hocam açıkçası iki alım olursa olabilir .
-
@umutsuz-0 p42 85.5 olur mu peki
-
@Maesteo hocam açıkçası su p23 puan türü öngörüde bulunmami zorlaştırıyor ama ihtimal var gibi .
-
@luthor p22 87.2
p42 90.8 sanırım SGK teftiş çok zor ama iş teftiş bi ihtimal olabilir dimi ? Tabi ilanlar gelirse -
@gresham-t İş teftiş kesin olurda sgk biraz zor hocam.Gecen sene tek yil olmasina ragmen 89 kusurle kapatti.
-
@serhats, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@aslan-reyiz 83-84 de kalırsa bence iyi hocam bu sene puanlar yüksek gibi geldi bana...
Çeko zordu ama yapan yapmış
-
@emr çok rahat gelir içini ferah tut
-
Arkadaslar geçtiğimiz yıl kpss den sonra alima ilk çıkan sgk idi 1 yıldır da ilan gelmiyor acaba kpss yi mi bekledi kurum? Var mı duyum falan seri alımlardan söz edilmişti ama arka arkaya bir ilan goremedik nedir acaba akıbeti
-
20 MİLYON işyeri var 3200 sgk denetmeni var bekleyin belki gelir eski ekonomi bakanı fabrikamda çalıştıracak işçi bulamıyorum diyordu oraya girmeyi düşünüyorum p42 89 p23 87.4
-
Günaydın arkadaşlar .yeni puanlarımız hayırlı olsun.p42 85.25 sıralama 556 olası bir alımda şansım düşük mü şu p23 çok kafamı karıştı
-
@zm13 p23 her şeyi karıştırıyor. Sosyal güvenlik hukuku, iş hukuku çalışan üvey evlat oldu. P42’de sıralaması 600 olan insan 300 kişilik bir alımda 300x4=1200 kişi arasına giremeyecek ve mülakata kalamayacak görünen durum bu
-
@umutsuz-0 91.35 p23 sıralamam 185
-
p23 veya p42 de 82 puanı olanın sıralaması kac?
-
@delta görünüşe göre p42 nin bir anlamı kalmamış.kurumların bu karmaşaları yüzünden birsürü insan mağdur oluyor
-
Geçen sene p23 84 olan sıralamasını bilen var mı bide bu sene ?
-
Arkadaşlar bence bir an önce SGK başkanı ve diğer yetkilileri etiketleyerek ilan için etkinliklere başlayalım. Ne kadar erken o kadar iyi. Son ilandan bu yana yaklaşık 14 ay geçti. Guy gibi olmasın bu da.
-
@zm13 geçen sene p43 puanı 1000kusurlerde olanlarin puanı yetti. Bu sene elbette bu kadar geniş bir bant olmaz ama yine de şansınız yüksek bence
-
@gresham-t duzeltme: p42 puanı olacaktı
-
P 23 te ilk 1000 de olanlarin yuzde 70 80 inin p 42 side öyle yüksektir tek puanla basvurulacagina için ona göre degerlendirme yapmak daha yerinde olacaktır