10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@zm13 bilginiz olsun diye yazıyorum geçen sene puanım p42 sıralama 600 puan 86.06 .
P42 zormuş bu sene demekki -
Bu sene de 85.1 ile kapatıır. Tahminim
-
@gresham-t, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Arkadaşlar bence bir an önce SGK başkanı ve diğer yetkilileri etiketleyerek ilan için etkinliklere başlayalım. Ne kadar erken o kadar iyi. Son ilandan bu yana yaklaşık 14 ay geçti. Guy gibi olmasın bu da.
Gelir mi gelmez mi tartışmaları bizi hedefe ulaştırmaz.Arkadaşımızın dediği gibi bir an önce sgk başkanına ve yetkililere ilanın gelmesi için baskı yapalım,organize olalım.
-
geçen seneye nazaran p42 puanım 1 puan düşmesine rağmen sıralamam artmış.
-
@fişek-morgen aynen öyle .geçen sene puanı 85.58 olanın sıralaması 696 puanı benimkinden yüksek olmasına rağmen sıralama daha geride tek umudum bu ama bu sene p23 puanlar baya iyi olduğu için bu avantajı yok ediyor gibi
-
@eomer kesinlikle haklısın kardeşim. Bir kaç güne organize olup etkinliklere başlayalım. Zaten süreçler çok uzun
-
Hiç çift yılın puanının geçerli olduğu alım gören arkadaşımız var mı aramızda ? Bir önceki alıma göre puanlar çok artıyo mu acaba ??
-
@gresham-t etkinlik başlatmak mantıklı ama vmy sınavı olmadan ilan gelmesi lehe olur. Ayrıca şuda var bu sene p23 puan türü uçtu gitti . Çeko çalışmanın demek ki bir anlamı yokmuş onu görmüş olduk. O yüzden kurumun sadece çeko puanı ile alıma çıkması içinde baskı oluşturulmalı.
-
@paretowilfredo artık kpss açıklabdığına göre sgk denetmenlik için son haberlerini alabiliriz
-
@paretowilfredo hocam bu sene içinde kesin alım olur mu?
-
@yamtar p42 82.93 sıra 1184
-
@eomer İlan mı? 9. promosyonum hale bekliyorum.
-
@paretooptimal atanamanız daha yapılmadı mı?
-
@eomer Hayır 9. promosyonun yarısı hala bekliyor.
-
@paretooptimal etkinlik olursa işte atamaların hızlanmasına da sebebiyet verir,süreç hızlanır diye düşünüyorum.
-
Arkadaşlar p23 84.2 civarı olan var mı sıralaamyı merak ettim
-
A a! inanmıyorum süreç neden bu kadar yavaş işledi 9.promosyona resmen bi uğursuzluk yapıştı ya hal böyleyse biz ilan falan unutalım
-
@eomer Siz bilirsiniz tabi nasıl mutlu olacaksanız. Ben etkinlik olayına pek inanmıyorum geçen sene mülakatlardan bir ay sonra etkinlik yapılmaya başlandı sık sık 6 ay sonra açıklandı. Gene canları isteyince açıkladılar nihayetinde. 6 ayın sonra etkinlik yaptıkta ondan açıklandı demek komik geliyor.
-
Guy ilanını hatırlayın. Baskılar sonucu gelmişti.
Sesimizi duyurursak bu süreç hızlanır. Duyuramazsak daha çok bekleriz. -
@paretooptimal hocam bildigim kadarıyla SGK'ds işler öyle mantık çerçevesinde yürümüyor zaten. Yani daha 9.promosyomun atamaları yapılmadı diye yeni ilan gelmeme durumu birbiriyle sandığımız kadar ilgili olmayabilir. Bu konuda sanırım @paretowilfredo buna yakın bı şey yazmıştı geçmişte ordan aklımda kalmış.