10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
P23’ü bu sene dahil etmeme ihtimalleri var mı sizce arkadaşlar?
-
P 42 350 kusurde siralama
86.6 puana sans varmi arkadaslar sgk denetmen yrd icin @paretowilffredo -
@shanks ihtimal dahilinde bence hocam.
-
@gresham-t Sağol İnşallah
-
@isarayan, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
P 42 350 kusurde siralama
86.6 puana sans varmi arkadaslar sgk denetmen yrd icin @paretowilffredoARKADASLAR BIR YORJM.ALABILIRMIYIM
YARDIMCI OLABILIRMISNIZ? -
P23 busene yuksek diyorlar ondan sordum
-
@isarayan tabiki var hocam
-
@gresham-t insallah hocam yaa
Gelsinde ilanlar sgk denetmen yrd olsun dguy harici baska hic bir sinava basvurmam. -
@isarayan daha nasil guzel bi sans olabilir
-
@olursaolur p23 puani gozumuzu korkutuyor ustad yanlis anlasilmasin hani amacim yuksek puan aldim hava yapayim degil ama acikcasi 2 yilin puani olacak ve 2 puan dali ondan dolayi dedim
2017 de tek yil gecerli diye 2 puandan aldilar umarim 2018 de sadece p42 yada ceko puan dali olan baska puanla alima cikarlar
Sgk demek calisma endustri dersi demek isletme ile alakasi varsa da cok fazla degil diye dusunuyorum. -
@isarayan hocam kendince haklisin p23 neden dikkate alindi diye çok tepki geldi kuruma ama ben kurumun çok da dışarıdan gelen seslere kulak astığını dusunmuyorum artik yine p23 p42 ile alima çıkabilir buna rağmen çok da uçmaz puanı sanmıyorum 350 sıralama gayet iyi is görür ama asıl problem bu ilan ne zaman gelir 9.pronun daha yarısı cagrilmamis ümitvar olmak istiyorum ama olamıyorum
-
Arkadaslar
P23 85
Tecrubeli arkadaslarin yorumlarini alabilir miyim? Mulakat ihtimali var midir simdiden tesekkurler? -
@olursaolur umit var demek istiyorum ama olamiyorum derken ilan gelmeyebilir diye dusundugun icin mi siralama gelmez diye mi ole dedin
-
@emilsax girersin mülakata hocam
-
@samet06 valla agzindan bal damlıyor hocam ihtimali bile güzel
-
@emilsax en az 400 kişi alması koşuluyla
-
@samet06 tabi orası allahın emri varsayımlar surekli 400 kisi uzerine
-
@isarayan sıralama degil de onlar başlamadan ilan gelmez diye düşünüyorum
-
@emilsax 300 iibf 100 istatistik mi olur ki yine 400 iibf mi olurki