10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
her sgk ilanı geldiğinde bir öncekiler iş başı yapmamışlardı sonuçları açıkladıktan sonrada hemen ilan da geliyordu ama 10.promosyon gelmez oldu
-
duyum var mı?
-
şu anda böyle bir çalışma yokmuş sgk dernek başkanının mesajından gelen yanıt
-
-
Arkadaşlar memurlar da haber olmuş.
Haber için tıklayınız -
Ataması yapılmayanlar haber olmuş ama yeni ilandan ses yok. Puanlar çöpe gitmese bari ya
-
@paretowilffredo üstad gözler dguy ve guy da ama yeni bir sgk denetmen yardımcılığı ilanı için herhangi bir duyum var mı ?
-
Dguy da gitti gözler tekrar burda
-
@mahlaki, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@paretowilffredo üstad gözler dguy ve guy da ama yeni bir sgk denetmen yardımcılığı ilanı için herhangi bir duyum var mı ?
-
Hocam şuan facebookta kurum içinden bilgi aldığını söyleyen bir arkadaş bu ay içinde 400 sgdy alımının geleceğini belirtmiş. Ne kadar güvenilir tabi bilemiyorum. Sizin bilgi verebilme durumunuz olur mu acaba ? @paretowilfredo
-
bence 9.pronun atamalarını beklemeden etkinliklere başlamalıyız bir an önce.zaten onların ataması bitince hemen ilan mı gelcek sanki.etkinlik yapıp olabildiğince erkene aldırmalıyız ilanı
-
@agustcomte Guy ?
-
@serhats, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Hocam şuan facebookta kurum içinden bilgi aldığını söyleyen bir arkadaş bu ay içinde 400 sgdy alımının geleceğini belirtmiş. Ne kadar güvenilir tabi bilemiyorum. Sizin bilgi verebilme durumunuz olur mu acaba ? @paretowilfredo
-
@serhats, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
Bende matematikçi olarak sene icin de çabalarımla iktisat ıstatistik çalışarak mülakat için iyi sayılabilecek bir puan aldım. Heyecanla bekliyorum ama her geçen gün umutsuzluk artıyor hepimizin hakkında hayırlısı olsun arkadaşlar
-
@james-buchanan bir önceki promosyonun işe başlamaları tamamlanmadı. Ben henüz erken olduğunu düşünüyorum.
-
@antimülakat Hocam geçen sene de başlamadan gelmişti sanki ama kurum çok yavaş çalışıyor bunları görünce benimde şuan için umudum azalıyor
-
@antimülakat yazan kişi kurum içinden bilgi aldığını iddia etmiş. belki de yalandır.
-
@antimülakat hocam siz bi soruşturabilir misiniz, kurum içinde hareketlilik var mı diye?
-
bence yapılacak olan etkinlikler hem 9.pronun durumunu hemde yeni ilanın gelmesini hızlandiracaktır.Zaten ilan almaya can atmıyor tüm kurumlar.Guy ve dguy un aniden açıklanmasında yapılan etkinliklerin etkisi büyük bence.14 aydır gelmeyen ilan var ve daha önceden hazır olduğu söylenen 400 kişilik söylenti var.bunlar bizim lehimize şeyler.baskı yapmamız lazım