10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@kuşçubaşıeşref guya tercih ederim hocam sgkyi
-
@gökyeleli ben yoruldum artık hocam birisi olsun bırakacam yetti artık
-
@mrnobody bilginizin kaynağı nedir hocam? Ben de kalanlar olduğunu biliyorum ondan sordum
-
@engin0516 85.6 patlarsam eğer çok koyar az buçuk alımlar oldu ilan gelene kadar açıklanan olacaktır inşallah ekmek düşer bana da bu puanla
-
@mk5561 sona kalanlardan arkadaşım vardı onuda aradılarda paretoda haberde bahsetmiş ya 9. Promosyon büyük ölçüde bitti diye. Ben duymamıştım kalanlar olduğunu. Onlarıda çağırırlar ozaman yılbaşından önce
-
@mrnobody güvenlik soruşturmaları nedeniyle emniyet yogunlugundan kaynaklı bu şekilde uzatmalar oynaniyormus. Kısım kısım alımlar yapıldı suan da benim bildiğim 150 ve 100 şeklinde geri kalan duruyormuş. Kimisi de 70 civarı diyor yani demem o ki bunun ilklik sonlukla zannediyorum alakası yok hocam. Ama umarım dediğiniz gibidir ya da yılbaşından önce halledilir ona dair de bilgiler ocakta biteceği yönündeymis çünkü
-
kimse kusura bakmasın da güvenlik soruşturması falan hikaye.kurum çok hantal
-
@merasim34 emniyetin dediği buymuş bakanlığın değil hocam. Bakanlık olsa hantallik bende derdim ama emniyet diyorsa doğru olabilir. Ne ama genel fikrim sizinle aynı sgk gerçekten çok hantal bence de.
-
@james-buchanan, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
vdk, dguy, guy, il göç, ptt, kdk, mgk, kvkk, bddk, hakimlik, rekabet biterse max. 82 olur taban puan.
Komiserlik sonuçları da açıklanmış. Hayırlı olsun. Buradan da giden arkadaşlar olmuştur illaki bizden..
-
Tek puan türünden alma gibi bir ihtimal var mı
-
@mk5561 Guv. Sor. Bittigi halde isguzar bir memurun masasinda 3.5 ay bekletildiginden 3.5 ay maas alamayan aras.gor. biliyorum..bazilari yogunluk falan diyor ama bahane..baska bir ark evine 4 kere polis geliyor is. Saatinde evde bulamiyir normal olarak iste oldugundan.guv.sor formunda tel no yaziyor hic arama geregi de duyulmuyor bu sebepten de uzuyor bu iş.
-
@ceteris burasi Turkiye burda her an her sey olabilir.bu baktin 5 puan turunde cagirirlar belli olmaz
-
@teklif-eğrisi doğrudur hocam. Ne de olsa bürokratik engeller, kirtasiyecilik, malum yoğun gündem ortada. Hepsi de göz ardı edilemez gerçekler. Allah yardımcımız olsun nr diyebilirim ki...
-
Bari sen gelsen de yüzünüzü sen güldürsen be sgk
-
@mrtvrt o bi gelse herkes rahatlıyacakda. En azından guya dguya girecekleri ona göre ayarlarlardı.
-
@mrnobody aynen öyle ama muhtemelen seçime yakın gelecek. Sonrasında da süreç uzar da uzar
-
Hiçbir gelişme yok mu ?
-
hadi hazine ve maliye bakanlığını anladık yeni yapılanma varmış da, AÇSH bakanlığına ne oldu? bir buçuk yıl oldu neredeyse ilan gelmeyeli. Seçime kadar gelse bari.
-
İlanları muhakkak sıklastiralim. Eğer kpss sonrasına gelirse 2 yılda 1 ilanla yetinmek zorunda kalabiliriz.
-
@jan-vesely daha yedeklerin ataması olucak diyorlar zor şimdilik bir gelişme olması