10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@kuşçubaşıeşref yedeklerin ataması ocak sonuna kadar tamamlansa mart sonuna kadar gelir diye tahmin ediyorum.
-
GUY-DGUY Mülakatlarının Biranönce sonuçlanması gerek. Ondan sonra İlan gelse çok kişiye umut olacak ben mülakat beklemiyorum ama her etkinliğe katılıyorum Bence herkes bu konuda duyarlı olsun
-
@gizem2020 guy dguy mülakatını bekleyenlerin çoğunluğu ve yeni bir guy bekleyenler katılmadığı için bu süreç daha çok uzar. Bu nedenle sgk için puanı kritik olan arkadaşlara yazık olacak.
-
@mrtvrt inşallah hocam
-
Maliye yeniden yapılanma sürecinde . Dguy guy mülakatlarınin sonuçlanması yakın tarihte olmayacak arkadaşlar kurum daha kendi içindeki mülakatları bile yapmadı ,vdk iptal edildi hangi kadro yeni yapıda ne olacak belli değil. Bu yüzden sgk bağımsız olarak bi sınava çıktığında buna sonuç bekleyen herkes başvurur
-
@mrtvrt, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@kuşçubaşıeşref yedeklerin ataması ocak sonuna kadar tamamlansa mart sonuna kadar gelir diye tahmin ediyorum.
-
@agustcomte, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Maliye yeniden yapılanma sürecinde . Dguy guy mülakatlarınin sonuçlanması yakın tarihte olmayacak arkadaşlar kurum daha kendi içindeki mülakatları bile yapmadı ,vdk iptal edildi hangi kadro yeni yapıda ne olacak belli değil. Bu yüzden sgk bağımsız olarak bi sınava çıktığında buna sonuç bekleyen herkes başvurur
Duyumlara göre avukatlık mülakatindan sonra Dguy mülakatını yapıcak Gib.Tahmini tarih ocak sonu şubat ortası
-
@açıklanmadı valla benim ögrendigim de yapılanma süreci bitene kadar kurum içi yükselme mülakatlarınin bile askıda olduğu .
-
@paretowilfredo Hocam 9. Promosyon yedek ilanı gelmiş hemen ardından 10. Promosyon gelir mi ?
-
@agustcomte yapılanma ile ilgili khkların çıkması ocak ortasını geçmez diye düşünüyorum.
-
10.promosyon şu anda gündemde yokmuş sosyal güvenlik dernek başkanı söyledi
-
400 kişilik ilan hazır demişlerdi herhalde seçime yakın gelebilir o zaman
-
@jan-vesely, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
400 kişilik ilan hazır demişlerdi herhalde seçime yakın gelebilir o zaman
-
@josborne @James-Buchanan diğer başlıkta yazdım yorumumu dostlar. Bakacağız.
-
@paretowilfredo hahah kendini çok belli ediyo arkadaş
-
@paretowilfredo hangi yorum bu söylenenler doğru olabilir mi üstad
-
@hedefsgk, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
10.promosyon şu anda gündemde yokmuş sosyal güvenlik dernek başkanı söyledi
-
@paretowilfredo aynen bende düşünmüştüm aynı kişi diye
-
@paretowilfredo 400 kişi kesin mi?
-
@snmrhn 400 Kişiyi ben söylemiştim epey önce dostum. Diğer başlıkta soruşturacağımı söylemiştim kastım bu idi.