10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@snmrhn p23 86.33 1076. - - p23 90.53 266. - -
P42 84.69 678. * P42 daha avantajlı, alımlar sonuçlanmadan 400 kişilik (300iibf+100 istatistik) ilan gelse yüksek ihtimal 86 ile kapatır. -
@mahlaki iibfdernegi paylaşmış hocam özberk ünal diye biri yapacakmış bu işi.Onunla İrtibata geçerseniz daha iyi olur. Daha çabuk hallolur.
-
@snmrhn ilgöcte 8 puan türü vardı bu puanları baya yükseltti ve 900 kişi girecek. Sgk da 300+100 ilan gelse 1200 kişi girecek mülakata. Yani hem sayı fazla hem de 2 puan türü var. Özlük hakları aynı. İlgoc kadar yüksek kapatmaz ama 84 ün altına inmez. Tam tahmin zor ama 86 87 ye gelir.
-
@872 hocam Yusuf tekin takma adı gerçek ismi özberk facede öyle bilindiği için o şekilde yazdım
-
Mulakatlardan aciklanmadan gelmesin diye pazarliklara dusmek nedir ya,yuksek kapatir dusuk kapatir vs yuksek puan alan kisiler zaten o puanlari emeksiz aldi,guy mulakati bekleyen kisinin sgk ya da mhuy hedefi olamaz,hangimiz guy hayalim hedefim degil diye guy a girmemezlik yaptiniz,ya da gelmeyen ilanlarda bir seyler olsa birkac yer alim yapsa umudu bitenlere moral motivasyon olsa mesela,ya da ilk kez a kadrolara hazirlanacaklara bi harita olsa,ne guzel hayat arkadaslar benjm puanim dusuk simdi ilan gelmesin,il goc gibi bir kadro bile bu puanda kaldi gorun ki ne emektar insanlar hala issiz ve artik bu puanlarda bu kadroya razi oldu,her turlu etkinligi yapmaya calisan ve katilan arkadaslarimi takdir ediyorum onlarin emeklerini yok saymiyorum asla birkac hafta once bende bircok etkinlige katildim ama nafile su an gercekten otelenmis durumlar sadece iibf icin soylemiyorum alim bazinda boyle bence ocak gibi bunlara agirlik vermek daha makul para toplanacaksa o zaman yapalim su surecte biraz bos gayret olacak gibi tabi bu sadece tavsiye.
-
@mahlaki doğrudur hocam:)
-
@duyguuu37 Yazdıklarınızın ilk bölümüne harfiyen katılıyorum. Birde bu cıktı "şimdi gelmesin". Bizim zaten tek tük gelen ilanlara birde zaman şerhi koyma lüksümüz yok. İlanların gelmesi için çabalama gayretimiz olmalı bunun yerine.
-
@duyguuu37 @Gresham-T aynen ben de dediklerinize katılıyorum. Bazıları puanına göre hesap yapıyor şimdi gelmesin diyor. kpss üzerinden 5 ay geçmiş guy dguy ve diğer alımların mülakat süreçleri bi 5 ay daha sürer, alsana yeni kpss. İnsanlar niye bu kadar beklesin. Kaldı ki puanı sadece guya yetecek arkadaşlar var. sgk mhuy bir an önce gelsin de adamlar puanını kullansın. sgk mhuy süreci devam ederken yeni bir guy gelse puanı yüksek olanlar guya da başvurcak.
-
Geçen sene kaç ile kapattığını bilen var mı
-
@regresyon 84,2 idi sanırım.
-
-
@paretowilfredo hocam 400 sayısı kesin mi? Yani bir değişiklik falan olma olasılığı var mı acaba?
-
@872 Dostum ilan gelene kadar kesin diye bir durum olabilir mi? Bakalım soruşturuyoruz. Farklı gelişmeler var işittiğim ama netleştirmediğimden henüz paylaşmıyorum.
-
@paretowilfredo haklısınız hocam. İnşallah beklenilenden daha yüksek bir alım olur.
-
@paretowilfredo İnşallah o farklı gelişmeler sınav falan yapılacağı değildir? Bide ona çalışmalarım. Süreç iyice uzamasın.
-
Arkadaşlar etkinliklerde özellikle belirtelim 1000sgk denetmen yardımcısı diye. 1000kişilik alım çok çok zor. Biz dedik diye de olacak diye birşey yok. Alacakları sayı bellidir. Ama biz yine de belirtelim sürekli. 2018de alım olmadı ve birkaç yıl içerisinde 2800 denetmen yardımcısı alınacak diye birşey deniyordu. Beklediğimizden yüksek sayısıda bir alım olursa yakında çok rahatlar iibf.
-
@872 evet öyle olmalı. Aynı tag la devam edilmeli. Herkes tahmin ediyor ne kadar vereceklerini ama biz 1000 isteyelim.
-
@mrtvrt hocam sınav yapılacağı konusunda bir duyum mu var acaba?
-
@872 birkaç ay öncesinde öyle bi konu dönmüştü ama sgk şuan ki sistemini değiştirmez denmişti. Bence de olmaz ama olmaz dediğimiz şeyler geldi son zamanlarda başımıza. Bakalım üstad bi soruştursun o daha iyi açıklar.
-
@gizem2020, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Tek çare Mülakatlar tamamlanmadan gelmemesi Yoksa Çok kişinin daha canı yanacak..
Kesinlikle Guy dguy diğer birkaç alım sonuçlandıktan sonra ilan gelse iyi olur yoksa yine mağduriyet olacak ilgöç gibi yüksek kapatacak.