10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@snmrhn Yazılı sınav kastım dostum yukarıda sanırım soruldu bu da
-
@atanamayan Ortadayım dostum. Şöyle ki; Kurumun P113'e benzeyen puan türü olarak seçtiği puan türü KPSS P23. Bu nedenle P42'yi eklemeyi bir lütuf gibi görüyorlar ki çok talihsiz bir görüş bu.
Malûmunuz SGK Teftiş alımında da muhasebesiz müfettiş olunmaz gibi bir görüş ile P22 müdafaa edildi. Ancak son dönemde Çalışma Ekonomisi içeren bir puan türü eklenebileceğine dair sözler dile getirildi.
Şimdi bu iki durumu bir arada değerlendirdiğimizde her iki seçenek de mümkün görünüyor bana.
SGK'da kafalar gerçekten çok karışık. -
@paretowilfredo eğer çekosuz bir puan türü ile denetmenlik alıma çıkarsa bu hayatımda göreceğim en saçma durumlardan biri olur. Hoş p23 puanım da yeterli olası bi ilana ama sadece sgk ve muadili sınavlar için bizzat çeko çalışan insanlarla alay etmektir bu başka bi şey değil.
-
@paretowilfredo evet üstad ben sormuştum teşekkürler.
-
@gresham-t aynen öyle çok saçma olur. Baştan niye söylemiyor bu sgk sürekli ters köşe yapıyor
-
@paretowilfredo gece gece ciğerim söndü p42 puanım 90+ ve kullanamıcam bu yola girdiğim güne lanet olsun diyorum artık başka sözüm yok üstad
-
işletme mezunu olduğum için p23 ü kastım. Çeko lu puanım yerlerde. Biri tercih edilecekse çekolu puan türü tercih edilmeli. Geçen seneki ilana güvenip bir iş yapıyoruz sağ olsun kurumlar hep bizi yarı yolda bırakıyor. Neye güvenip iş yapıcaz artık biz.
-
@paretowilfredo Böyle saçma bir durumun olma ihtimali bile komikse ben bunun için bir yıl çeko çalıştım
-
@kuşçubaşıeşref hocam moral bozcak bişey yok kesin değil hangisi olacağı.
-
Bence her iki puan dali da olsun ama kadro sayisinin yarisi 23 yarisi 43 ile alinsin ve 4 kati cagrilsin
300 kisi alinacaksa 4 kati 1200
150 si 23 ile siralama 600 kisi 23 ile geri kalan 150 si 42 ile 600 kisi siralansin
Mantikli degilmi -
@mrtvrt bunun konuşulma ihtimali bile saçma hocam o zaman işletme kasardım o zaman hayır illa ki değiştirecek isen bunu belirt kpss öncesi ona göre insanlar çalışsın
-
@yamanoglan 42 diyecektim
-
Gel bide burdan yak.. Ne demek P42 kalkar Öyle şey olmamalı P23te hiç çeko yok Bence öyle bişey Olamaz
-
@kuşçubaşıeşref aynen öyle. Her iki taraf içinde olumsuz bu durum. P23 ve P42 nin birlikte kullanılması için baskı yapmak lazım. İki taraftan birinin hakkı yenecek yoksa.
-
Sizin yapacağınız işi...
Çeko kadar başınıza taş düşsün -
@beveridge-eğrisi söylenecek söz çok işte de ne diyim ki
-
@kuşçubaşıeşref aynen hocam öyle. Aynı şey eğer p23 kalkarsa o kişiler içinde geçerli.
-
@paretowilfredo her iki puan türünün de kullanılması gibi bir ihtimal yok mu eskisi gibi?
-
@mrtvrt biz teftişe p42 olsun derken denetmenlikten kalkacak şaka gibi
-
@kuşçubaşıeşref bence kalkmaz hocam. P42 yi teftişe koyup , denetmenlikten çıkaracaklarını sanmam. Ama tabi enteresan şeyler oluyor hep