10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@paretowilfredo @872 teşekkürler
-
@paretowilfredo üstad bu gelişmeler olumlu yöndemi olumsuz yöndemi
-
Guy, dguy mülakatı bekleyenler ilanın şimdi gelmesini istemeyenlere kızıyorlar. Çünkü biliyoruz ki ilan gelse il göç gibi yarısı mülakat bekleyenler olacak. Ama empati kurup haklılar hiçbir şey net değil her ilana başvurmak zorundalar diyebiliyoruz. Ama siz niye empati kuramıyorsunuz. Hiç mülakat beklemeyen insan niye boşuna ilan şimdi gelmesin der. Bi düşünün.
-
@felix-felicis @Aslan-Reyiz @Gizem2020 sizlere katılıyorum.
-
@mrtvrt tamamdır hocam teşekkürler.
-
Aslinda kızmayi gerektirecek bir durum yok. Beklenen mulakatlar aciklansa mesala is mufettisligi aciklansa bu kazanan kisi ne bddk ya ne il goce ne sgk ne de vergi mufettisligine vs basvurmaz normal sartlarda. Sayistay kaymakamlik idari hakimlik deneyebilir belki. Veya merkez uzmanidir kurumunu begenmez yeni ilanlara basvurur. Bunlar normal arkadaslar. 100 puanla il goce basvuran il gocte kalir mi sizce kalmaz benim idealim buydu demez sanirim. Benim atandigim ildeki denetmen yrd arkadaslardan bile bir suru sinava giren mulakat sonucu bekleyenler var. Hal boyleyken ne yuksek puanlilarin her ilana basvurmasina kizilabilir, ne de mulakatlar sonuclandiktan sonra ilan gelmesini isteyenlere. Gecmis surecler bitmis olsa aslinda boyle bir problem de kalmayacak. Kimse kimsenin rizkini yiyemez arkadaslar bu konuda ayrilmak yerine birlik olmak lazim diye dusunuyorum. Diger turlu surecler tikandikca birbirimize satasmakla cozum olmaz, herkesin kendine gore hakli oldugu yerler oluyor cunku.
-
@sbf1983 İş müfettişliğinin açıklanması çok önemli.Çünkü yanlış hatırlamıyorsam 88.6 ile kapatmıştı.Bir anda yüksek puanlı 80 kişi önümüzden çekilmiş olacak.
-
Arkadaşlar Yusuf tekin kardeşimle konuştuk kendisi facede de paylaştı GUY ve DGUY mülakat tarihlerinin açıklanması ve sgk mhuygibi yeni ilan ların gelmesi için ETKİNLİKLERDE TAG SATIN ALABİLMEK ADINA PARA TOPLAMA işine başladı burdan da bir çok arkadaşın daha önce paraysa para verelim dediğini biliyorum çorbada benimde tuzum olsun diyenler özelden msj atsın hesap numaralarını yollayacağım. Hemen dönüş yapan arkadaşlar oldu teşekkür ederim
-
Valla ben guy dguy beklemiyorum. Keşke süreç hemen bitseydi. Ama yapılanma nedeniyle süreç daha uzayacak gibi. Ben sgk puanı almışsam niye aylarca bekleyeyim bu 2 3 ay olsa eyvallah tamam. Ama 4 ay oldu bi 4 ay daha niye bekleyeyim. Burda bekle ilan gelir bekle mülakata gir bekle hep bekle. Benim gibiler neden madur olsun. Puanların yüksek olması sadece açıklanmayan mülakatlar değil. Gelmeyen ilanların da payı büyük. Atıyorum kpss den sonra 500 kişilik sgk gelseydi süreci bu 5 ayda bitseydi. İlgoc bu kadar yüksek kapatmazdi. Sgk mhuy gelse süreçleri tamamlansa kpss ye yakın yeni bir guy bekleyenlerin önü açılsa mesela. Aksi takdirde sgk mhuy guy peş peşe gelirse puanı olanlar üçüne de basvurcak. Yine aynı kişiler sınava girecek. Puan kritik arkadaşları anlıyorum kimseye kızmak haddimize değil ama ilan şimdi gelmesin demek de doğru değil.
-
Burada suç bizlerde değil kurumların ve bürokrasinin hantallığından kaynaklanıyor, iki tarafında haklı yanları var.
-
Herkes kendi hesabını yapıyor haklı olarak. Bende şahsen hemen gelmesini istiyorum ama yüksek kapattığını görüncede içim acıyor. Kalp kırmaya değmez bizi bu hallere düşürenler utansın.
-
Guy dguy mulakati bekleyenlerin adi ustunde mulakat tarihi sonuc filan degil daha tarih belli degil mulakata girilmedi guy ve dguy bekleyenlere soylenmek neyin hesabi,saglam referans bulmus arkadasim dguy u gececeginden emin misal hadi boyle elediniz birkac kisi ama guy kazanan adamlar ki daha kazanma yolunda bi adim tarih yok ortada da varsiyorum kazandi yine sgk ya mhuy a basvuracak,bu cok olagan bir akis,sahsen ben guy olsam mhuy a basvurcam benim yola baslama nedenim buydu 3 yildir gelmedi,herkes kendi hesabinda dogru ama hesaplarin buyuk kismi kpss ye girmeden once yapilip 1 yerine 3 emek verilseydi su an bu ilansizlikta kimse bu hesaplarin degilde daha cok ilan gelsin diye napalim neresi ile konusalim etkinligi nasil arttiralim kime ulasal diye dusunur bu tur faaliyetlere daha fazla katilim olurdu,ama ilginc ki rota ve muhabbet farkli halde yine diyorum su an bunlarin etkin olmayacagini dusunuyorum bu sadece bir dusunce cunku yonetici partimiz bircok yerde hatta hemen hemen her yerde secim icin hala aday cikarmadi sınır otesi operasyon basladi artik yoneticilerin bile kabullendigi agir bir kriz yasiyoruz birde surekli kamuda tasarruf soylemi var ucretsiz etkinlikler yapilsin tabiki ama para toplanip yapilacak seyler icin yine diyorum ocagi bekleyelim ama insallah ben haksiz cikarim herkese basarilar
-
Kendimden örnek vereyim. Surece 2014 yılında girdim ilk yılımda 87 aldım p35. Önüme 3 sınav çıktı guy vmy mhuy duy ilgoc. Mhuy da tercihlerde 0 virgülle kaçırdım yerleşemedim. Vmy girdim tek dersten kaldım. Guya girdim mülakattan elendim. Duy a başvurmadım illa ki birini kazanırım gözüyle baktım. Hepsi gitti tek ilgoc kaldı zar zor yüksek puanım olmasına rağmen ilgoce yerleştim. Sonradan dedim ıssız kalacaktım az daha keşke duya başvursaydım dedim. Diyeceğim o ki ne yüksek puan alıp burda kalmam diyip basvurmamazlik yapmayın ne de burda kalmayacaksın niye başvuruyorsun demeyin kimseye. Nasibin sizi nasıl bulacağını bilemezsiniz. He şimdi bende SGK bekliyorum açılırsa başvurup denetmen olmak icin. Allah iibflelerin yardımcısı olsun. Diyecek başka bisey yok süreçler çok zor artık.
-
Twitter etkinliklerine tag almak adına katkıda bulunmak isteyen arkadaşlar bu hesap numaralarına para gönderebilirler.
Finansbank:
Şube no: 410
Hesap no: 41299190
IBAN: TR56 0011 1000 0000 0041 2991 90
Hesap sahibi: Özberk ÜnalZiraat bankası:
TR 9600 0100 1946 63231232 5001
Hesap sahibi: Özberk ÜnalYapı kredi
TR940006701000000053026560
Özberk Ünal
Akbank
TR570004600066888000358982
Özberk ÜnalGaranti Bankası
Şube no: 1139
Hesap no: 6690437
Hesap sahibi: Özberk Ünal
IBAN: TR87 0006 2001 1390 0006 6904 37
GarantiOne ile gönderirseniz işlem ücreti kesmezHesaplarına gönderim yapabilirler.
-
@mahlaki tutar olarak nekadar topluyoruz
-
@snmrhn hocam 10 gün artarda etkinlik yapmayı düşünüyoruz tt olmak için alınan tagların fiyatları aşırı derecede artmış en iyi ihtimal 10 gün için 2500 lira lazım gibi görünüyor. şuanda en son toplanan para 480 tl diye hatırlıyorum . hafta sonu olduğu için pazartesi hesaba geçecek paralarda vardır diye tahmin ediyorum.
-
@paretowilfredo üstad başını ağrıtıyoruz ama sabahtan beri kötü senaryolar yazıyorum farklı gelişmeler ne diye bu sessizlik olumsuzluk mu
-
@snmrhn Estağfurullah dostum. Hemen kötü düşüncelere kapılmayın böyle. Keza zaten alımın gelişine böyle vakit harcamayın, sizin için ilan sonraki aşama. Şu anki aşama ilan gelince hazır olmak aşaması. Bunu azami verimle geçin ki ilan geldiğinde hazır olasınız.
Olumsuz diyemem ama kısaca şöyle izah edeyim; sınava dair bir bilgi yok şu an için. Böyle bir plan gelmedi kulağıma. İstatistikçi alımı düşünülmüyor bu yıl için ancak İİBF alım sayısında da bir artış söz konusu değil. Telaffuz edilen son işittiğim rakam 300. Puan türlerinden birisi gidecek görünüşe göre. Tek puan türü ile alım planlanıyor. Ama bunun hangisi olduğunu öğrenemedim henüz. -
@paretowilfredo hocam iki puan türünden birini elemek istedgmzda çeko suz alım fikri mi sizce daha yakın yoksa işletmesizmi?
-
@paretowilfredo sınava dair derken hocam yazılı sınav olması gibi birşeyin olmadığından mı bahsettiniz yoksa şuan alımın netleşmediğinden mi