10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
Bu son duyum aynı zamanda ilanın yakın olduğuna mı işaret ?
-
Maçın ortasında kural değişikliği mağduriyet yaratabilir. Şahsen p23 üm yüksek p42 im sınırda sayılabilir ama ben sayın başkanın teftişe yönelik son açıklamalarından dolayı sadece 42 nin kullanılacağını düşünüyorum
-
@eomer pareto da söyledi muhasebesiz müfettiş olmaz görüşü var ki teftiş başkanı sadece bu talebi değerlendiricez dedi yani kesin var demedi sıkıntı o ki ihtimaller dahilinde konuşuyoruz ki extrem bir iş olup kalkabilir ki beklenir bu da
-
@paretowilfredo Hocam istatistikçi alınmayacağını söylüyorsunuz kesin bi bilgi mı?
-
Kpss alan surecinde olan iyi kotu muhasebenin temelini az cok bilir. Maliye veya banka harici teftis inceleme denetleme ne dersek diyelim olay biraz da yasal defterler incelenirken neyin nereden geldigini yorumlama aslinda, yevmiye defterlerinde, ibraz edilen ucret bordrosunda vs. Oyle salt engin muhasebe bilgisine ihtiyac duyulmayacagini dusunuyorum ve bu kurum ici yardimcilik doneminde pekala pratikle ogretilebilir bir sey. daha cok deneyimleyemedim ama bende boyle bir intiba olustu.
-
@sbf1983 size yüzde yüz katılıyorum. Uygulama ile kitap üzerinde çözülen muhasebe fark ediyor zaten.bir de hakkaten hiç muhasebesi olmayıp diğer derslerden cok iyi yapan kişilerin muhasebeden cok az bişiler yaparak cok iyi puanlar aldıgına şahidiz. Şimdi bu kişi o puan türünden yksek aldı diye muhasebe bilgisi var diye mi kabul etmek lazım.
-
@hickskaldor dostum teftiş başkanı sadece müfettişler ile ilgili denetmenler ile ilgilenmiyor bunu @paretowilfredo üstad da bilir ki o da ihtimal dahilinde konuştu kesin bir şey söylemedi değerlendiricez dedi
-
@kuşçubaşıeşref ben sgk başkanı dedi sandım onu pardon. Hayırlısı olsun umarım değişiklik olmaz
-
@hickskaldor umarım olmaz hocam
-
Ilan yakın mi arkadaşlar
-
@morand ben öyle anladım. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz hesabı.
-
Gsb uzman yardimciligi p3 ile cagirip alan yazili sinavi yapti.burasi turkiye.her an her sey olabilir
-
@teklif-eğrisi aynen öyle bir bakarsın iş SGK da p3 ten alıyormuş bana artık sürpriz gelmez:))
-
p48 ile alınsa daha iyi olurdu.
-
@simón-bolívar En iyisi eski puanlar başka hiçbir ihtimal iyi değildir ben malmıyım o kadar çeko kastım yüksek puan aldım , SGK için o kadar kastım o dersi
-
istatistikçi düşünülmüyor denildi ve hayaller yıkıldı.
-
@paretowilfredo İSTATİSTİK KESİN Mİ
-
@mat06 KESİN Mİ ACABA:(
-
@istkç-m @paretowilfredo LÜTFEN KESİN OLMASIN
-
@1234sd Eğer Sgk alim yapacaksa ben p13 olmayacagini şahsen düşünmüyorum .