10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@istkç-m bazı dönemlerde mevcut hocam sadece iibf alımı yapmış. Ama umarım gecen seneki sistem devam eder.
-
@istkç-m inşallah umutla bekliyoruz
-
Allah ın cezası ilan gelsin de kaçtan gelirse gelsin artık kanser etti hepimizi
-
Merhaba dostlar herkese. Öncelikle Kesin mi? diye soranlara şunu diyeyim, ilan aşamasına gelene dek kesin diyemeyiz hiçbir şeye. Hele ki SGK gibi bir kurumda. İlan yarın geliyor dese bana kurumdan birisi, bi durur düşünürüm dostlar paylaşmadan önce artık.
Kulağıma gelen ihtimaller yukarıda bahsettiklerim oldu son sormamda. Ama teyide muhtaç bu bilgiler. Yeniden başka kanallardan da sormaya devam edeceğim. Şu an için dediğim gibi İstatistik almayıp 300 adet İİBF mezunu alımı düşünülüyor. Bu değişebilir. Puan türü konusunda da sadece tek puan türü sözü söylendi bana. Hangisi olduğu konusunda bir malumat henüz yok. Soruşturacağız. Henüz duyum safhasında bunlar, netleştirebildikçe paylaşacağım. -
@paretowilfredo merhaba ilgilendiğiniz için teşekkürler inşallah istatistik alımı açısından ve iibf li arkadaşların puan türü açısından olumlu yönde değişir
-
@paretowilfredo hocam en azından p23 ve 42 dışında bi puan kullanılma ihtimali varmı bunu biliyormusunuz. Örneğin sadece p48 den falan
-
@paretowilfredo o kadar çalışma ekonomisi çalıştık, emek verdik.sgk da sgk mevzuatı olmadıktan sonra ne anlamı var.P 42 puan türü kullanılmalı.
-
Tum iibfliler ayni soru;tek puan turu hangisi?o kadar 42 23 tartismasi oldu 48 den ilan geliyormus birde her sey beklenir artik
-
SGK gel, ne olursan ol, yine de gel.
-
@duyguuu37 Aynen öyle Benimde korkum bu gidipte alâkasız bir puan seçerlerse İyice çökeriz
-
keşke her iki puan türü de olsaydı.
-
o zaman tum puan turlerini kaldirsinlar sadece p48 hesaplansin... millet okadar ceko calisti kamu calisti islstme calisti
Icisleri de kamulu puanlaru kullanmasin p48 alsin sgk csgb cekolu puani kullanmasib p48 kullansin yada isletme gereken puanlar kullanilmaisn p48 alsin bole sacmalik olmaz bence
Onceki puan daalinda hem isletme hem ceko %10 seklinde etkisi oldugjnda p113 idi ama simdi muadil puani olmayinca 23 ve 42 kullanildi. Ama sgk alimda calisma ekonomisi derslerinin olmadigu bir puan turunu de kullanmasi biraz absurt olur diye dusunuyorum -
@mrnobody p48 yuksek sanirim
-
@paretowilfredo ustat belki söyledin ama ben kaçırmış olabilirim. duyum falan var mı ilan ne zaman gelir acaba?
-
@yamanoglan yok dostum p23 90.5. p48 85. Bu ara herkes gergin anlıyorumda aklımıza gelen herşeyide yazmaya gerek yok. Öyle bi sürprizle karşılaşma ihtimalimizi sordum sadece.
-
@mrnobody ha yok gergin birsekilde soylemedim... p48 demissin ya ondan dolayi dedim
Sikinti yok dostum -
Istatistik olmayacagi buyuk hayal kirikligi umarim herhangi bir degisiklik olmadan gelir ilan en azindan boyle bisey planlaniyosa bile statistigin kaldirilacagi puan turunun degisecegi onceden soylenmesi bildirilmesi gerekir bu sekilde magdur olan kisi sayisi cogunlukta olur bu duyumlarinda bi gercekligi oldugunu dusunmuyorum yada dusunmek istemiyorum aralikta da ilan gelicekti ama hala duyumlarla ugrasiyoruz ilan falan yok ortada
-
@ayseguliscnl Neye göre böyle diyorsunuz hocam ilk iletinizde? Geçtiğimiz ilan ortada yokken 9.promosyonu birebir ilk duyuran kişi bunu söylüyorsa böyle bir ihtimal vardır emin olun. duyum ve ihtimal olarak söylenmiş.Netleştirince üstatlar duyuracaktır net bilgileri.
-
@yamanoglan eyvallah dostum, ihtimali ikiye indirirsek en azından diye sordum. Malum neyin ne olacağı belli değil memlekette
-
@albertcamus tabiki ates olmayan yerden duman cikmaz ama inanmak istemiyorum ve bu sekilde bir degisikligin olmamasini savunuyorum duyan kisiye yada duyuma bi sozum olmadi