10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@albertcamus @ayseguliscnl p48 ve p23 ne kadar Sgk da gerekli ise P13 de Sgk için önemli bir payının olduğunu düşünüyorum eğer ilan gelecekse 9.promosyon da görüldüğü gibi olacağı kanatım dır. Her bilginin de ıllaki yanılma payı vardır enseyi kararmaya gerek yok .
-
İlanın gelmesi bir dert ilan gelse puan türü dert yarabbi sen bize sabır dirayet ver
-
@istkç-m bende ayni sekilde dusunuyorum hocam umarim yanilmayiz
-
Tek p42 oluyordu son alım hariç yine 42 olur
-
@cesss Geçmişe doğru tarama yaptığınız da bu ifadeniz boşa çıkıyor p42 tek alim olduğunu hiç görmedik bilginize !
-
bende inanılmaz demoralize oldum. istatistik- matematik alınmama ihtimali yıkıcı oldu bizim için. çünkü bizlere inanılmaz az kadro açılıyor ve 100 istatistik matematik alımı bizim için çok anlam ifade ediyordu. daha önce sadece iibf alımı olmus evet ama o sene kurum 2 alım yapmış. ilk alım iibf- istatistik matematik olarak yapılmış ve açılan 380 kadro 190 - 190 olarak paylaştırılmış. ikinci alım ise 400 iibf olarak yapılmış. zaten ikinci alımda istatistik grubu dahil edilseydi yine aynı adaylar mülakata çağrılacalaktı. yani olası bi alımda istatistik olacağını düşünüyorum ya da sadece umut ediyorum
-
@paretowilfredo üstad bilgilerinize muhtacız en kısa sürede umarım duyumlar netleşir ve güzel haberler gelir... Arkadaşlar tweet atalım Puan türleri için sesimizi duyurmaya çalışalım
-
@istkç-m iibf p 42 benmi yanlış biliyorum yeni puan sisteminde 2 alım oldu ikiside p42 istedi
-
Bu meslekte çeko puanı olmazsa çok yazık ve adaletsiz olur
-
Sadece P42 den alirsa gercekten magduriyetler olacaktir. Veya p23 ten. Sistem bu hersey beklenir. Sayistayi kazanip iptal ettiren bir sistem vmy hakkiniz sakli kalacaktir denilip haklari elinden alinan bir sistem. Benim inancim kalmadi bu sisteme. Uzulen hep biz oluyoruz
-
Günlerdir gelmeyen ilanın puan türlerini değişme ihtimalini okumaktan düşmekten yoruldum nedir bu kurumun insanlara eziyeti valla anlamadım mümkün değil. Gelmeden insanı bitiriyor kurumda çalışmak nasıl valla merakım bi bu oldu ¿¿
-
Benim tahminim de sadece p42 den ilana çıkılacağı yönünde eskisi gibi..
Bekleyip görelim bakalım. -
@davetsiz hocam hangi eski. Öyle bir eski yok yanlışınız var.
-
@cesss Yanında birde p23 vardı
-
Kim ne derse desin bu işin hakça olanı ikisiylede alınmasıdır. Kendim için söylemiyorum p23 ümün sıralaması 250, p42 nin 800. Hangisi olsa benim işime gelir ama eğer birinden birini çıkarırlarsa bi çok arkadaş
liste dışı kalıp hayatınınn şokunu yaşayacaktır. -
@mrnobody Hocam malesef İibf ne şoklar yaşadı.Belki P23te P42de yok diyecekler Alâkasız puandan ilana çıkacaklar.İşte o zaman Yaşarız Asıl şoku
-
@ds1966 işte bundan korkmuyorum desem yalan olur. P48 i falan dayarlarsa bakar kalırız hepimiz
-
@mrnobody Allah korusun
-
@aroma anlamak gayet mumkun hocam nasilsaniz oyle idare edilirsiniz sozunden hareketle iibf bazen bicok seyi hakediyor.
-
başlıkla alakasız ileti kaldırılmıştır