10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@872 Aynen Hocam Onları unutmuşum. İnşallah Şu mülakat aşamaları sonuçlanırda daha çok kişiye umut olur.
-
@smithayran teşekkürler
-
@872 80 altı zor hocam çift yılın puanlari var tek yılda bile 84 civarı kapattı
-
@olursaolur daha önceki yıllarda 79buçukla kapattığı oldu hocam. 84 ile kapatmasının nedeni guya başvuranlar da başvurmuştu. Benim demek istediğim tüm mülakat süreçleri bittikten sonra ilan gelirse baya düşer.
-
@872 o dönemki alımlarla şimdikileri de kıyaslamak lazim hocam en kurak dönemdeyiz resmen ama insallah dediginiz gibi olur ben yanlış çıkarim
-
-
Temmuz-Ağustos'tan önce 85 altını zor görür. Çift yıl tercih olayi puanlari cok etkiliyor.btk geçen sene 86,5 ile bu sene 90,4 le kapadi. Olaya realist yaklasinca tablo çok iç açıcı değil.
-
Hayaller yeter realiteye gelelim 85 altına düşmesi imkansız , geçen alimda da 84 biraz üstü kapatacak dedim bana gulmuslerdi şimdiye kadar 82 yıl gecmedi birde bu sene tek yıl puanı felan baya saydılar ama ortada matematik var arkadaşlar, inanmayan geçen sene 10 Ağustos da paylaştığım iletiye baksın sonuçlardan 1 gün önce matematiksel olarak 84 biraz üstü kapaması gerekiyordu bunu ifade ettim ve de 84.28 ile kapadı
-
@stradivarius hocam demeyin öyle gerçekten çok üzüldüm şuanda inşallah gelir size de
-
@neslihn ya üzülmeyin hepimizin ekmek yiyeceği bir kapı var yalnızca şu an neresi olduğunu bilemiyoruz. Hepimiz emek veriyoruz. Şansımıza biraz karmaşık bir döneme geldi çalışmalarımız ama her şeyde bir hayır muhakkak vardır. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun gönlümüze göre versin
-
- promosyondan haber var mı çağirmaya devam ediyorlar mı? Onlara bağlı çünkü biraz da 10.promosyon
-
@stradivarius ne kadar güzel yazmışsınız amiin inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun
-
@engin0516 dostum dguy ve guy sonuçları açıklanır ise 85 altını görür at fava bekle
-
DGUY ve guy olursa 85 altına ineceğini düşünüyorum ama mülakat tarihleri açıklanmadı sürecin uzaması sonucu hep aynı kişiler başvuracak olması çok üzücü bir durum
-
vdk, dguy, guy, il göç, ptt, kdk, mgk, kvkk, bddk, hakimlik, rekabet biterse max. 82 olur taban puan.
-
Bence yine klasik bi yanlısı tekrar ediyoruz. Arkadaşlar bunları konuşmak için çok erken önce ilan gelmesi için bi seyler yapmaliyiz. 9.pro atmaları hızlansın diye de. Yine belirli günler belirleyip başkanları vs etiketleyerek elimizden geleni yapalım.
-
@gresham-t 9. Promosyon bitti. Çağırılmayan kalmadı sanırım hepsini çağırdılar. Şimdi yedekler var. Yedekleri bekliyecez
-
@mrnobody
9. promosyon daha bitmedi hocam beklemeye devam edenler var -
88.7 puanim var dguy bekliyorum. Kazanırsam başvurmam.
-
@gökyeleli bende de 90 var dguy ve guy dan biri olur ise kesinlikle başvurmam eğer bunlar sonuçlanır ise baya düşer puanlar enseyi karartma ya gerek yok bence