10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
Herseyden once bi an once guy ve dguy mulakati yapilmapali ve aciklanmaliki puanlar dussun
-
İstatistikçi arkadaşlar facebook grubunda konuşuldu duymayan varsa diye buraya da yazıyorum: 10.promosyonda bizlere de kadro verilmesi için her akşam saat 21.00 de tweeter da buluşuyoruz
#250İSTATİSTİKsgkdenetmenyardımcısı @msbaglı @zehrazümrüts @mustafaapaydın5 -
@biristatistikçi Evet katılıyorum bizde artık oraginze olmamız gerek .
-
istatistik iibf ayirmadan etkinlik yapsak güç birlestirsek daha mantikli degil mi arkadaslar burda bari bölünmeyelim
-
@ragnarnurkse Birlikten güç doğar arkadaşlar sesimizi duyuralım.
-
@ragnarnurkse Bu promosyon istatistik kadrosu verilmeyebilir dendiği için ayrıca etkinlik düzenledik hocam yoksa tabiki her türlü etkinliğe, güç birleştirmeye açığız
-
@paretowilfredo üstad varmı duyum puan ile ilgili ve ilanın gelme zamanı ile ilgili...
-
@snmrhn Olduğu zaman paylaşacağım dostum
-
@paretowilfredo teşekkürler ilan gelene kadar sizin başınızı biraz ağrıtıcaz galiba emekleriniz için çok teşekkürler haberlerinizi bekliyoruz....
-
@snmrhn Estağfurullah dostum. Elimden geldiğince sizlerleyim
-
@serhats Son alıma da uygulanacak-tı dostum
-
@paretowilfredo üstad tek puan türü ile ilgili duyum ne durumda
-
@kuşçubaşıeşref Bence bu sorunun yanıtını ikimiz de biliyoruz dostum
-
@paretowilfredo p23 ten mi alacak p 42 den mi ustad
-
@paretowilfredo üstad açık bir yorum yazsan bence daha iyi olur çünkü bir sürü özelden mesaj geldi bana
-
@kuşçubaşıeşref @paretowilfredo bildiginiz seyleri bizlerle de paylaşsanız üstadlar:)
-
Dostlar @kuşçubaşıeşref dostumuza verdigim yanit su, ustte verdigim haber gelince paylasacagim bilgisi idi. Yani soru mukerrer oldugu icin boyle bir yanit verdim sakin olun
-
başlıkla alakasız ileti kaldırılmıştır
-
@paretowilfredo üstat şu soruma cevap alamadım ya. Bu iki puan türünden başka bi puan türü düşünülüyormu yoksa ikisinden birimi olur demiştim.
-
@mrnobody Dostum hangi puan türü olduğu hakkında bilgi alamadığımı söylemiştim hepsi dahil buna p23 p42 p?? Dahil