10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@kaymakam ıyiymis o zaman 8. Pro.da elendim. 9a giremedim. Kpss öncesi gelirse insaAllah sıra gelir bana da diye umut ediyorum
-
@krtalprn bana göre değilde daha çok duyumuma göre Nisan ayı bitmeden inşallah hocam
-
@kaymakam şu an ki seçim atmosferi etkiler mi sizce ?
-
Arkadaşlar birsey soracagim. Normalde basarisiz, basarili, basarili yedek ve basarili asil seklinde degil miydi ama bu sefer kazanamayanlarin hepsinde basarisiz mi yaziyordu anlayamadim iki basarisiz alinca mulakat hakkimiz bitecek mi ?
-
@biristatistikçi hocam 5 olmus o hak
-
- Promosyon iyidir hoştur ama bir 9. Pro değildir. 9.pro efsanedir
Biz de burdayız herkese selam . Tekrar elenmeye geldik
- Promosyon iyidir hoştur ama bir 9. Pro değildir. 9.pro efsanedir
-
@b-ays Tesekkur ederim hocam iyi oldu bunu ögrendigim en azindan buna sevinebiliyorum suan
-
Vay be 8. Promosyon açıklanınca bende 9 başlığına bakıyordum hergün. Çok şükür bugün bana nasip oldu kazandım darısı sizlere arkadaşlar:)
-
@b-ays ne zaman 5 olmus ilk kez sizden duydum
-
İnşallah kpss öncesinde gelir de bir heyecan da biz yaşarız Bu arada 9.pro da olmayanlara 10'da nasip olsun diyelim. Kazananları tebrik ederim. Hayırlı olsun.
-
Arkadaşlar 10.pro kpss öncesi gelir mi yoksa kpss sonrasına mı kalır?
-
@olursaolur bugun bir arkadas dedi. sanirim yeni yonetmelikte geciyor hunuz okumadim yonetmeligi
-
- Prodan elenen 9 a katilamayan biri olarak bende bekliyorum
-
@biristatistikçi, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Arkadaşlar birsey soracagim. Normalde basarisiz, basarili, basarili yedek ve basarili asil seklinde degil miydi ama bu sefer kazanamayanlarin hepsinde basarisiz mi yaziyordu anlayamadim iki basarisiz alinca mulakat hakkimiz bitecek mi ?
@b-ays @olursaolur yönetmelikte göremedim doğru mu baktim bilmiyorumda hocam @paretowilfredo sizin bir bilginiz var mı?
-
Arkadaşlar tahmini 10. Kaçıncı siralamalari bulur?
-
1800lerdeyim unutlanayim mi ?
-
@veliat34 Kpssden önce gelirse umutlan hocam sonra gelirse işler değişir
-
Şuraya bir yeni ilan lazım
-
@luthor hocam inşallah erkenden gelir bankalar dışında kurum yüzü görmedik bu sene
-
Eğitimin ekimde olduğunu varsayarsak bu sefer il tercih ve yedek süreçlerinin hızlı işleyeceğiniz söyleyebilir miyiz?