10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@çöl-aslani HERKES GELSİN Bİ TARİH BELİRLEYELİM HEP BERABER YAZALIM.
-
Üstad yeni alım için sorduracağım demiştin bir hareket yok mu ? @paretowilfredo
-
@çöl-aslani desteğe hazırız.
-
Hiç hareket yok sanırım
-
https:// www. memurpostasi. com /sgk-baskani-istifa-ettti-42389h.htm
-
@çöl-aslani bu bizim alımı erteler mi @paretowilfredo üstad
-
GİB İK grup başkanı da urfadan ayalık için istifa etmiş.
-
Bu istifa süreçleri bizim alımları çok olumsuz etkileyecek gibi geliyor her kurumun üst yöneticilerinden istifalar oluyor zaten yetersiz olan alımlar iyice azalmaz inşallah
-
Arkadaşlar hiç moralinizi bozmayın. 2015 yılında guy ilanı geçici hükümetin olduğu zaman gelmişti. Eğer bir plan program yapılmışsa o tarihe uyarlar. SGK alıma çıkma konusunda en hızlı kurumlardan biri. Tek sorunu sonuç açıklama konusundaydı onu da yönetmelik değişikliğiyle çözdüler. Enseyi karartmak yok. Sadece dua edin.
-
@herhangibiri her gün olumsuz bir şey öğreniyoruz. Artık hiçbir heyecan, heves, umut kalmadı 85 puanla resmen evde oturuyoruz. Özelde çalışmış olsak oraya bile almıyorlar tanıdık olmadan. Mağazalarda bile tecrübe istiyorlar. Bizim suçumuz neydi ne umutlarla bu sınava çalıştık. Bu muydu karşılığı...
-
Puanım 86 2.5 yılda 3 kez girdim mülakata M.SBagli dönemiydi hepsi bana uğurlu gelmedi umarım yenisi hayırlı olur. Bu sene sınavada girmeyeceğim inşallah sınav kolay olmaz yoksa puanlar uçar 86 'da çöp olur. Bide son temennim tez vakitte şu ayın sonuna kadar ilan gelecek diyordu bi arkadaş inşallah oda gerçek olur amin .
-
@agustcomte amin hocam amin
-
Arkadaşlar etkinlik yapalım birşeyler yapalım sesimizi duyuralım. Yoksa burda yazarak kimse ilana falan çıkmaz.
-
@agustcomte bu sınav kolay olursa gerçekten çok yazık olacak biZlere
-
@kuşçubaşıeşref ufukta bir alım gözüküyorsa etkilenmez diye duşunenlerdenim. Pareto hocamiz ne duşunur bilmem
-
@çöl-aslani ben en azından kpss sonuçları açıklanana kadar geleceğini düşünüyorum ama kendi düşüncem üstad daha bilir @paretowilfredo
-
Kpss icin 3 ay da toparlanabilir miyiz acaba umit var mı
-
@denetmeniniz toparlarsınız hocam iki ay üç ay az zaman değil
-
Şu süreçte herkes mv aday olma ihtimalini düşünmekte. Bakanlar 2 ay sonra aynı kişiler mi olur bilinmez bu yüzden en azından bi ilan gelse biraz yüzler gülerdi. Yoksa program yapılmış bile olsa secimden sonra yeni bakan / başkan bunu imzalar mi bilinmez
-
Merhaba dostlar. Bir kaç gün eğey yoğundum o nedenle çok fazla ilgilenemedim işler ile. İnşallah yeniden alakadar olacağım her şeyle. Normalde kurumun ilanı hazır ettiğini duyurmuştum. Burası kesin. Kurum alım yapmak için hazır. Ancak içine girdiğimiz süreç bunu ne ölçüde etkiler bunu soruşturmadan anlamak zor. Yeniden araştırıp değerlendireceğiz.