10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@denetmeniniz 2017 ve 2018 puanlarınızdan hangisi yüksekse onu kullanırsınız.
-
@nisan iste buna cok sevindim
-
@denetmeniniz @Nisan hocamın dediği gibi hocam
-
Arkadaşlar onumuzde bir seçim var.bunu biraz avantaja çevirebiliriz. Biz 300 ibf yerine 500 ibf istesek öğretmenlerin yaninda çok şey mi istemiş oluruz? Bana sira gelirmi derdine son verip daha çok arkadaşin iş sahibi olmasi için bu konuda adim atmaliyiz. Seçim yaklaştikça vekiller sahaya inecek. Onlarla temas kurup taleplerimizi dile getirelim. Eğer daha iyi bir fikir sunan varsa onu uygulayalim. Ama burada birbirimize dert yanip bana sira gelirmi demeyelim. Hepinizi kader arkadaşlarim olarak seviyorum...
-
Merhaba arkadaşlar ben 9.dönemden buraya transfer oldum. Açıklandığı günden beri kendime gelemiyorum tüm hayallerim yıkılmış bitmii gibi hissediyorum. Açıklanmadan 25 gün önce bi işte çalışmaya başlamıştım sgk olunca çıkarım diye bakmıştım hep ve hiç huzurum yok o işte. Şimdi sgk olmadı bu işte de huzurum yok ama eğer alım 2018 kpss sonrası olursa 2017 puanımın yetmeyeceğini biliyorum. 84,5 puanım. Şimdi ya işi bırakıp kpss çalışmam gerek ya da tüm hayalimden emeklerimden umutlarımdan vazgeçip kpssye ve memurluğa veda etmem gerek. Yaşım da geçiyor 30a gittikçe yaklaşıyorum ne yapacağımı bilemez durumdayım. Kpss’nin garantisi yok bulduğum işten çıksam bi daha nasıl iş bulucam, çıkmasam kpssye çalışamam çok çok zor imkansız değil ama imkansıza çok yakın. Ne yapacağımı şaşırdım çıkış yolum yok. Bu mülakat bu kadar geç açıklanmasaydı o işe de girmemiş olacaktım kpssye de daha zamanım olacaktı. Şimdi elimde kalan 3 ayda kpss mi iş mi işten ayrılayım mı, ayrılırsam kpss hiç olmazsa tekrar nasıl iş bulurum bu yaşımda sorularıyla kendimi yiyorum Allah sabır versin bi yol bulamıyorum...
-
-
@serhats, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@davetsiz Hocam bir arkadaşımızda nisan ayı bitmeden duyumu var. Sizden de müjdeli bir haber bekliyoruz.
O kadar yakin olsaydi bakan bey tweetlerinde bahsederdi. Yakin zamanda ilana cikacagiz kazanamayanlar üzülmeyin vs. Diye.. ben kpss nin hemen öncesi bekliyorum gecen seneki gibi hadi hayirlisi..
-
@conmaynard işte ne olacağını hiç bilemiyoruz ilan gelecek ni gelmeyecek mi meçhul. Bir de gelse de yine kazanamama ihtimaline karşı 2018 kpssye çalışıp puan yükseltmek gerekiyor. Belki işi var hala üzülüyor diyenler olacaktır ama insan kendi yaşadığını biliyor. Ben üniversitedeyken daha izmir konaktaki sgk binasına bakıp burda çalışmak nasip olur inşallah derdim. Şu an öyle bi çıkmazdayım ki ailem işi bırakmamı istemiyor ben ise hayalimin peşinden gitmek istiyorum ama nasıl gideceğim bilmiyorum önümü göremez haldeyim
-
@davetsiz Hocam bende 9. Prodan geliyorum. Daha o zamanlardan ilan hazır hazır söylemleri vardı. Herhangi bir kaynağın varsa soruşturabilir misin sana zahmet.
-
Ben de 9. Promosyon gazisiyim,benim ilk mülakatımdı,KPSS'ye ilk defa girdim ve şimdi yazılanlara bakınca yanlış anlamadıysam 2017 KPSS puanımla önümüzdeki yıl da başvuru yapabiliyor muyum? Yoksa yanlış mı anladım.Bu konuda malesef pek bilgim yok,yardımcı olursanız sevinirim.
-
@ruddy başvuru yapabiliyorsun hocam
-
@krtalprn çok teşekkür ediyorum,durduk yere KPSS'ye girecektim
-
@conmaynard inşallah kalmaz hocam zaten sonuçlardan herkes şokta inşallah yeni ilan gelir ben 8 9 elendim nasip 10 artık inşallah.
-
@paretowilfredo hocam 2017 kpss de a grubuna yapilan toplam alımlanla ilgili bir çalişma yapacaktiniz. 10 dönem için yol haritasi niteliğinde olur.
-
- pro da p 42 de ve p 23 te basvuran son kişinin sıralamasını biliyomusunuz arkadaslar
-
@colin-clark p42 1030. P 23 1250 civari. Bilği teğite muhtaç.
-
@çöl-aslani 1081 benim p42 gelmedi bana 0.15 olmadı
-
Arkadaşlar sıralamadan daha mühim olan bir şey varsa oda kpss öncesi ilan gelmesidir.gelen ilan doğal olarak bir önceki alından daha geri sıralara düşecektir ( en az 700 sıra ) bu yüzden 10. Pro için seçim gündemi yoğunlaşıp bizim sorunlarımız göz ardı edilmeden hep birlikte ilan için talepte bulunalım
-
9.dan başarısız alınca 10 a girmek boşa çaba gibi ama bakalım
-
@shanks boşa çaba sayılmaz hocam, kurumların ilk mülakatından elenip ikinci mülakatında kazanan çok kişi var.