10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
9 uncu alımda arkadaşım girdi o zaman kpss den sonra son alımdı düşük kapattı ona göre karşılaştırıp zaman buda aşağı yukarı aynı olur
-
@arven-s hakimlik te de 84 85 ler havada uçuyordu 81 ile kapattı
-
@kenan burda katiliyorum size Bence 81 hakimlik icin ideal sinavdan herkes cikti 85 asagi dusmez dediler
-
@hak-111111 bu ibiş diyenler orda da çoktu
-
Öğleden sonra açıklanır İnşaallah.
-
@kenan hocam kurumu arayinca kendileri bizzat 85 ustu dedi herkese ins dediginiz olur ama umutlanmayin derim
-
O nasıl üsluptur öyle ya. Yüz yüzeyken söyleyemeyeceğiniz şeyleri burada yazmayın arkadaşlar.
-
@872 dediğiniz kalite de olan kişi olsalardı, aldığı yüksek puanla burda insanların moralini bozmadı hocam.
-
@kenan o zaman tek puan vardi. 2 puan turu vardi. Simdi 2 puan 4 puan turu var. 40 47 yukseltecek
-
@mercuryist hocam kurumda ki adam bu bilgiyi sence verebilir mi?
-
P40 etki eder benim tahminim. Oda bu kadar yükseltmez diye düşünüyorum.
-
@kenan verdi hocam. O kadar insan aradı bende dahil ve o cevabı aldık.
-
@kenan kardesim basvular biteli 3 gun oldu. Neyin kafasini yasiyosun. Dusuk alsa herkes basvurur. Kimse kimseye inanarak basvuru yapmamazlik etmez.
-
Puanların yüksek olmasının yanında her ne kadar 4 puan türü olsada belli puanlarda yığılmalar var . Çoğu insan aynı puan skalasına sahip 85 de bu yoğun görüldüğü gibi .
Yüksek puanlarda aranızda 1 puan olan kişiyle 40 kişi olabilirken 0.1 ile 140 kişiye yakın oynayabilmekte.
Son alımda ne zaman açıklanmış listeler acaba ? -
Ben inanmıyorum o laflara. Bunu yapan soruşturma yer bunu bile bile kimse onu göze alamaz. Hele böyle bir zamanda kimsenin gözünün yaşına bakmazlar. Sallamıştır başından atmıştır. Orda samimi olduğu birisi varsa öyle öğrenir ama oda sanmıyorum burda paylaşsın
-
@aliveli003 yapan insanı o kadar gördüm ki iki senedir
-
@kenan walla defalarca tekrarlandı yani herkes mi yalan söylüyor nitekim ben de aradım bana da söyledi hatta devlet sırrı mı niye söylemeyelüm gibi açıklamalar yapıyolardı
-
@kuruhasan iste bu aciklama demekki kurumlarda gizlililk Pol. Olmadigini olamayacagini gosteriyor
-
İnşallah düşük olurda herkes girer diyelim.
-
@kenan Bütün bağlaç ve durum eklerini yanlış yazmayı nasıl başarıyorsun?