10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@hayalimsgk adam kendinden o kadar emin demek ki .
-
Keske kurum feragat edecekleri bekleyecegine bir yedek liste oluştursa en azindan gitneyeceklerin yerine gidecek olanlari listesi olur
-
Kurumun feragat beklemesi güzel olay aslinda valla helal olsun.5ten önce beklemiyoruz o zaman
-
başvurma süresi geçeli ne kadar oldu ki feragatten söz ediliyor? Bu sürede adayın hangi planı değişmiş olabilir ki başvurudan geri çekilsin? Oldukça tuhaf yazılar okuyorum. SGK, işleyişi maliyeden de tuhafmış...
-
@ragnarnurkse kurum bunu bekleyeceğine 4 puan türü belirlemek gibi bir gaflete düşmeseydi keşke.
-
@hayalimsgk, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@rqzeet önce mülakat listesinde ismini görüp mülakata giriyorsun, mesleği kazanıyorsun, işe başlıyorsun, eş durumu varsa 12 ayını meslekte doldurup tayin istiyorsun, şayet eş durumun yoksa yetki yeterlik ve mülakatta iyi puanlar alıp derece yapıyorsun ve Ankara’ya gidiyorsun.. Daha mülakat listeleri belli değil adam tayin meselesine merak salmış
12 degil 18 ay hocam.
-
@hayalimsgk cünkü onun 88.5 puanı var spor haberleri izliyor,çayını yudumluyor belli ki dayısı da var :))
-
@olursaolur bizde de bu var hocam faydası olur mu?
-
@grundig O en buyuk hata zaten hocam ne üzüldük o gün
-
@albertcamus vayy hocam senin dayi hepimizi devirir peki biz ne yapalim nerelere vuralım kendimizi:)
-
@albertcamus mesele 90 la listeye girmek değil yeğen mesele mülakatı geçmek :))))
-
@hayalimsgk benim bildiğim tercihlerden sonra mazeretleri olanlar için talep alınıyor eğer eş durumu vs gibi geçer bir sebep varsa atandığın ile başlamadan mazeret gösterdiğin ile geçiyorsun. Son promosyonda öyle olmuş bunu yaşayan arkadaşım var.
-
@olursaolur benim her yedigim bogazima diziliyor hocam. yemek faslini uzatinca calismaya cok ara vermis gibi hissediyorum. dayisizliktan hep :))
-
@aliveli003 pardon hocam eş 12 ay olacaktı.. O aşamaya daha yeni geldiğim için konuya tam hakim değilim ️
-
@hayalimsgk es de olsa farketmez. Kurumun yonetmeligi var. Ilk atamalarda 18 aydan once hicbir sekilde tayin isteyemezsin
-
Arkadaşlar siteye girilmiyor sizde de aynı sıkıntı var mı?
-
@olursaolur site yavaşladı da ses seda yok henüz..
-
@maliyecihanımm yükleme yapılıyor sanirim.. yaklaşıyor yaklaşmakta olan
-
@olursaolur umarım
-
@olursaolur mustafa sandalin sarkisi gibi