10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
Mobilden giriyor ama
-
Ya nasıl bi internet site altyapısı bu . Bütün kurumlar böyle ne biçim iş. Sanırsın milyonlar siteye yüklendi. pes pess her şeye pes
-
@ceterismiparibus yuklenmeyle alakali degil. Veri yuklemesi icin olabilir. Ben girdim henuz bi sey yok. Yogunlukla da ilgisi yok
-
@olursaolur ankarada yaşıyorum ailem burda olurda kazanırsam nasıl ankaraya gelirim diye soru sordum hemen eski postlarım araştırılmış hemen torpil altından laf sokulmuş kardeşim buraya bişeyler ögrenmeye geliyoruz herkes de bi laf sokma çabası var neyse kolay gelsin
-
@mahoni3406, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Site iptal olmuş.
Piston mu asagi inmis :))
-
@aliveli003 ne veri ama bu kadar veriyi bile kaldıramayan bir site
-
Birazdan açıklanır. Kasmayın bu kadar
-
@ceterismiparibus giriyor kardesim bende mobilden de pc den de
-
Tadını çıkara çıkara yayınlayacaklar galiba.
-
açılmıyor hiç
-
Zaten heyecanliyiz birde her sayfayi yeniledigimde reklam cikiyor ya sovesim geliyor
-
cok rahat sekilde aciliyor sayfa. takilma yok
-
@johnstuartmill bu reklam işi gerçekten hoş değil siteden soğutuyor
-
@johnstuartmill reklamdan para kazanıyorlarsa eğer baya kazandılar benden yanlışlıkla 30 kere tıkladım galiba
-
@johnstuartmill, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Zaten heyecanliyiz birde her sayfayi yeniledigimde reklam cikiyor ya sovesim geliyor
Nie burayi yeniliyosun ki. Sgk ninkini yenile
-
@aliveli003 cok akilli arkadasim ben sayfaya giremiyorum acilmiyor bende️
-
Reklam muhabbeti başlamasın siz bu sitede sohbet edebiliyorsanız o reklamlara borçlusunuz site bedava mı çalışıyor zannediyorsunuz
-
18:30-19:00 arası açıklanır
-
Reklam koymayın demiyoruz ama saniyede bir kapatmak zorunda kalıyoruz. Yeterli düzeyde olsa keşke şu işler.
-
@riquelme hoppaalaaaa