10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@liquiditytrap sorma ya sinirlendim !!!
-
Bu nasıl bir reklam kapanmıyorda !! hangi site düzgün desek uzun sürmüyor
-
@riquelme neden öyle dedin hocam? Tahmin mi?
-
@riquelme kardeş kullanıcı adının hakkını vererek son dakika golünü attın.:)
-
@johnstuartmill sende sikinti var demek ki
-
Arkadaşlar ana sayfadaki reklam konusunda çalışma yapıldığına ve gerekirse kaldırılacağına dair açıklamayı yaptı yönetici arkadaşlar. onlarda farkındalar merak etmeyin. ve lütfen bu başlıktaki linç kalkışmasını bari bu konuda yapmayın emin olun bu başlıktaki bu hava reklamdan daha çok soğutuyor insanları forumdan
-
Dün telefonda herkese bilgi veren memur abimiz listenin üzerine kahve dökmüş o sebeble tekrar listeyi hazırlayıp yarın açıklayacakmış. Son olarak 85 Altına düşmez boşuna beklemeyin dedi. Kurumu aradım da
-
@urfaspor63 Başkan sesli güldüm Pc de kayıtlı değil miymiş
-
@urfaspor63 asdasdasdas internet cafeye oturacaktın yer kalmadıda boşuna beklemeyin mi dedi kardeş böyle saçmalık duymadım asdasd
-
Allah'ım sen sabır ver ya Rabbim. Bir de burada kendini bilmez birkac kisiyle ugrasiyoruz.
-
@byalperen kardeşim ironi yapıyorum bir nebze olay ile eğlenmek adına
-
@872 az daha sabredin hocam. Canınızı sıkıyorsa buradan 45 dakika uzak kalınız. Geldiğinizde direk siteye bakınız açıklanmış alacaktır. Hakkınızda ve milletimiz için hayırlı olması dileklerimle.
-
@albertcamus kalksın şu reklam ya
-
@872 uğraşma 872 senin bir üst modelin çıkmadı mi 872 3 . Nesil onlar daha iyi laf sokmaya çalışıyor
-
Merhaba arkadaşlar, buralara yeni düştüm Forumun mantığını çözmeye çalışıyorum. Farklı ilanlar için her ilanı ayrı ayrı tıklamam mı lazım, yoksa bir kere tıklarsam foruma her girdiğimde bildirim gelir mi?
-
@refik-soydam sağolun hocam hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
-
@keynes1929 şimdi sırası değil çok yanlış bir başlığa yazdın herkes gergin.
-
Iki saattir basligi ariyorum sayfada duman alti olmus gorunmuyor:)
-
@urfaspor63 Tamam gideyim. Aktif görünce gelmiştim. Herkes için hayırlısı olsun arkadaşlar. Kusura bakmayın, tekrardan.
-