10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@arzverica ben kurum personeliyim. Daha once sordum olmuyor dediler. 18 aya mecburi hizmet suresi var. Ama ins sizin dediginiz gibidir ve bana bilgi verenler bilmiyordur.
-
@aliveli003 Sonuclar bugün açıklanıcak mı bi duyuma aldınız mı
-
Ilan metninde bugün açıklanacağı yaziyor zaten ama feragat konusunda epey bir hassasiyet gösterip son dk ya kadar bekleyecekler sanirim..var mı kurumu tekrar arayan ?
-
Verem olduk verem.
-
@olursaolur 5-6 ya kalıcak o zamansa ki gecen sene guy 7-9 gibi açıklanmıştı.
-
Son gün 5 e kadar feragat bekleyeceklerine Mufettislikleri aciklasalardi insanlar mağdur olmazdı
-
Şuan aradım 1 saate kadar açıklanacak dedi. Puanlarla ilgili dışarıya bilgi aktardınız mı diye sordum hayır dedi. Son olarak kapatmadan bir saate bile kalmadan açıklanabilir dedi.
-
@aliveli003 hocam il tercih sonuçlarından sonra mazeret başvurularını almışlar hatta duyurular kısmında hala duruyor 9. Promosyonun
-
Sgk sayfası beş dakikadır açılmıyor galiba açıklanması an meselesi
-
Sayfa açılmıyor yükleniyor galiba
-
Koskoca SGK sitesi 5.000 kişi aynı anda girince çöküyor mu ? Tuhaf ya
-
Arkadaşlar sonuçlar açıklanmak üzere şimdiden olanlara hayırlı olsun olmayanlar da üzülmesinler daha önce kurum mülakatından elenmiş birisi olarak söylüyorum bugün akşam yine guy etkinliği yapılacak lütfen görenler okuyanlar üye olmayanlar tweetle rt fav atarak destek olsunlar çünkü SGK da birçoğumuz tekrar elenecek biraz daha ileriyi düşünelim şimdiden kolay gelsin
-
yasal feragat bildirim süresi olan 17.00 a kadar bekleyip, sonra ilan edileceği belli oldu. Şimdiden hayırlı olsun. Herkes için, milletimiz için de en hayırlı liste oluşması dileklerimle
-
Kurumiçi Portalda henüz hareket Yok arkadaşlar muhtemelen mesai bitimine 5-10 dk kala listeyi sisteme yükleyip kaçacak memur arkadaşlar
-
Açıklansada yine ders çalışmaya devam etsek...
-
Ya Hakk !
-
Site iptal olmuş.
-
@mahoni3406 nolmus ?
-
@arven-s henüz bişey yok dönüp duruyo sonra acılıyo ama ses yok daha
-
Bu siteye yükleme işi çok uzun sürüyor mu arkadaşlar bilmediğimden soruyorum?