10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@872 Hocam o zaman tek puan türü vardı ya o yüzden öyle oldu.Artık 2 puan türü var açıkcası çok zor artık o durum
-
2015 yılı 81.9 2016 haziran ayı 78.8
-
@gizem2020 haklısınız hocam hakkınızda hayırlısı
-
Artık alan puanları da 2 sene mi geçerli
-
@mat06 hep 2 sene geçerliydi zaten. 2016 istisna
-
@872 2015te 2 yıl geçerli değilmiydi 2016 aralıktakine başvurmuş olamaz mı? Bilmediğim için soruyorum..
-
@serhats 2015te de 2 yıl geçerliydi hocam. Aralık 2016daki alımda dediğiniz gibi olmuş olabilir tabi
-
Geçen sene ki alımda da sadece 2017 puanıyla alim yapılmış
-
@gizem2020 Hocam hangi puan türü 84dü sizin ve sıralamanız nasıldı belki oradan yola çıkarak bir yorum yapılabilir..
-
2018 için 400 sgk denetmen yardımcısı alımı planlanıyordu. Yıl bitecek ses seda yok.
-
@paretowilfredo hocam bir hareketlilik var mı acaba? Bir duyum vs.
-
@872 Malesef dostum. Olduğu vakit duyuracağım halen 9.dönem bekliyor. O hallolmadan beklentim yok açıkçası.
-
@paretowilfredo hocam guy mülakat tarihi ve mhuy alımı ile ilgili duyumun var mı?
-
@intermilan Olduğu vakit duyumlarımı derleyip yazıyorum dostum. 2018 kpss sonrası kurum sınavları başlığında takip edebilirsin
-
@paretowilfredo teşekkürler hocam
-
@paretowilfredo hocam 9. Promosyonla ilgili bisey var mi peki
-
İlanın seçimden önce gelme ihtimali kesin var diyebilir miyiz
-
@ceteris seçim dönemleri her zaman o dönemin ihtiyaçlarının biriktirilip ilan olarak sunulduğu dönemdir. Bu belki bir yıl öncesini veya bir yıl sonrasını kapsayabilir. Yani ilanı seçim için bekletmiş yada erken vermiş olabilirler. Demem o ki önümüzdeki üç dört ayda geldi geldi. Gelmedi bi süre ilan beklemek mantıksız olacaktır.
-
Bugün yada yarın etkinlik yapsak nasıl olur?
-
@872 iki gün duyurusu yapılıp cuma günü yapılsa daha uygun olur gibi.