10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@sbf1983 tamamdır hocam teşekkürler.
-
@mrnobody sanirim fazla tuttu. Beklemekten skldk onlar ilan acmamaktan skilmadi
-
@Antimülakat @paretowilfredο 10.pro alim ilani bu ay icinde gelir mi ?
-
@yamanoglan, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@Antimülakat @paretowilfredο 10.pro alim ilani bu ay icinde gelir mi ?
@PARETOWİLFREDO
-
@yamanoglan kardeşim sal artık şu adamı. Bir gelişme olursa yazar zaten :d
-
@arven16 ustad ilkinde yanlis etiket yapmisim bir suru pareto adinda hesap var o yuzden yablis adamlara yaziligi icin tekrar tekrar yaziorum yoksa baska bi sebepten degil
-
Dostlar henüz bir gelişme yok, ilanın gelişi çok gecikmeden planlanıyor. Tarih vermek istemiyorum kurumun belirsizliğini baz alarak ancak çok uzak değil. O süreç içerisinde de diğer koşullar netleşecektir. O durumda da paylaşacağım.
-
@paretowilfredo ustad tek puan hususu kesin mi peki ?
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@yamanoglan Dostum kesin mi temalı soruların hepsine su an için yanıtım aynı.
-
@paretowilfredo eyvallah ustad
-
@paretowilfredo hocam.zor bi soru olcak belki ama en azından seçim öncesi olma ihtimali mi sonrası mı daha yüksek ilanın gelmesi .Çünkü bu yıl maliye den umudu resmen kesmek zorunda kaldık sgk teftis ve denetmenlik beklemekten de yorulduk
-
@paretowilfredo üstad yeni sgk müfettişlik ilanı ile ilgili bir gelişme var mı ?
-
@aroma çok uzak değil diyor ise pareto üstad seçimden önce gelmesi muhtemel ama oda bilir ki burası SGK her an her şey olabilir
-
@paretowilfredo istatistik konusunda olumlu bir gelişme var mı
-
Çok uzak değilse ocak ayında gelir inşAllah uzun zamandır bekliyoruz bu ilanı
-
@kuşçubaşıeşref uzak kavramı sgk ve bizim için çok farklı anlamlar ifade ediyo biliyosunz ama tabiki @paretowilfredo hocam yorumunu merak ettim .Kafalar karışık velhasıl bizde
-
@jan-vesely Valla marta da razıyız artık
-
Duyum değildir secimden önce geleceğini düşünüyorum, ama etkinlikleri de boşlamayalım
-
@gresham-t @aroma hocam benim de duyum değil ben ilanın seçimden önce geleceğini ve mülakatların da seçimden sonra olacağını düşünüyorum bu bir öngörü sadece
-
@kuşçubaşıeşref inş hocam en kısa sürede gelir temennilerimizle