10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@yamanoglan Yazdigim acik dostum. Sorusturacagim tabi ki yine de. Boyle olduguna inanmak istemiyorum.
-
@kamuranakkor sistem geleceğini sen kendini ?
-
@paretowilfredo hocam ne zaman öğrenirsin peki işin aslı astarını.Biz de ona göre başka bir yön çizelim kendimize.
-
10.000 ler çok gelmez ama 400 çok gelir..
-
@paretowilfredo dostum kim ki bu birinci ağız bu kadar güvenilirmi gerçekten. Twitter da paylaşım yapan arkadaşa binaenmi söylüyorsunuz yoksa sizdemi duydunuz aynı şeyi?
-
@eomer Ne kadar tez olursa diyeyim dostum. Haber saldım sağa sola bakalım. Inşallah en kısa sürede bir yanıt müspet ya da menfi alırız.
-
@mrnobody Paylaşımı yapan arkadaşı ve kaynağını biliyorum dostum. Aynı haberi aldık zaten öyle söyleyeyim.
-
@paretowilfredo Geleceği belli olan alımlardandı. Ona göre çalışıldı , puanlar alındı .anlamıyorum ki daha ne yapılabilir .En ses getiren günlerimizde niçin böyle oldu ki ne istiyolar bizden . Düşeceğimiz uçurum kalmadı artık. Ne işti başımıza geldi.
-
@karar Dostum şu an ilanın kırpılarak da olsa gelmesine razı durumdayım. Bakalim ne olacak ne çıkacak. Hayrolsun sonumuz.
-
@paretowilfredo Paravan haber gibi geldi bana üstad ilan yakındır bence sorunsuz gelecek.
-
@istkç-m Haber paravan değil dostum. Buna brn kefilim. Ama bir ihtimal dediğim gibi geçiştirmek gayeli bir yanıt ihtimali.
-
Dostlar şu an gelen haber reddin kısmi olduğu yönünde. Bir kaç dostumdan daha haber bekliyorum. Şu an için ilk gelen reaksiyon bu. Tabi sayı netliği yok şu durumda. Diğer günlerde de başka haberler bekliyorum. Geldikçe aktaracağım.
-
@paretowilfredo Sizin kefiliginizi de sorgular oldum üstad kusura bakma sözlerinin bazıların da tezatlik var ilk 300 kişilik ilan dediniz sonra 500 oldu simdi gelmeyecek diye biri yazinca onu onayliyorsunuz karşık biraz.
-
@paretowilfredo kısmi reddin açılımı nedir ?yani kadro var alim şuanda değil mi yoksa alim var ama kadro okadar değil mi veyahut hiç bir alim yok ileride belki mi ??
-
@istkç-m Dostum bu işin seyri bu malesef. Somut bir plan ve belirli bir takvim yok. Bugünden yarına sabahtan akşama akan bilgi değişikliğe uğrayabiliyor. Bu yönden savında haklısın ama bunun müsebbibi ben değilim dostum.
-
@agustcomte Sayı kırpılabilir dostum veya tarih ötelenebilir.
-
@paretowilfredo smdo hocam sayinin 400 olmasindan mi red yedi
-
@agustcomte anladığım sayı olarak hocam. Cumhurbaşkanımız bu tür konularda pazarlık sünnettir düsturunu uyguluyor sanırsam.
-
yani kısacası 2019 kpss öncesi gelse dahi 88 puanın altına inmeyecek kadar az sayıda alım olacak o yüzden bu ilana bel bağlamaya gerek yok yolumuza bakalım diye anladım ben bu son haberleri. Geçmiş olsun bana.
-
@paretowilfredo etkinlikler yapıyoruz ses getirmiyor. Reis hep bizim alımları kırpıyor,diğerlerine bol kepçe dağıtılıyor.Günahımız ne bizim ne suç işledik. İİBF dramını film yapalım başka çare kalmadı.