10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
İlan konusunda birtakim tartismalar olmus. Sahsen her iki gorus kendi icinde dogru. Guy ve dguy toplamda 1300 kisi. Bunlarin aradan cekilmesi icin ortalama 3 ay var. Yani mulakatlari sonuclanmasi en erken temmuzu bulur. Kaldiki su arada ornegin nisanda bu ilan gelse bile dguya mulakatina girip sonucu aciklanmayan bir aday hic dusunmeden sgk ya da basvuracak ayni sekilde guy mulakat sonucunu bekleyende. Bu durumda sgk giris sinavi herhalukarda yuksek kapatir ama surec icinde mulakatlar aciklaninca sozlu sinava gidecek olanlarin sayisi duser sadece. Sonuc olarak puani yuksek olup sgk ya basvuranlar sozlu sinavda saglam avantaj kazanmis olur. Sinirda olupta giremeyenlere ise cidden yazik olur. Dolayisi ile ilanin gec gelmesinin 1 ay 2 ay sinra gelmesinin pek bir esprisi kalmaz. Dguy ve guylarin mulakat sonuclari guvenlik sorusturmalari vs ki araya ramazanda girecek en erken hazirani bulur ki zaten 2019 sinavi gelip catiyor ondan sonrada. Sgk o arada ilan verir mi onu kestirmek zor. Son olarak kimsenin fazla uzerinde durmadigi mevzu ise. 2018 de birkac ust kurul haric yuklu alim gelmedi. Bu durumda 2019 da gelecek ilanlar 2019 yuksek puanlilar ve 2018 yuksek puanlilar arasinda gececek gibi. Yani 2019 da 86 87 ile guyda kapatan il gorsem sasirmam sahsen.
-
Telefon sgk sitesinde var.
Sinav hizmetleri 0312 207 8539-(8443)-(8411) -
Tekrar soyluyorum. Birinci agizlardan defalarca teyit alindi. Kadro talep edilmis ki onay gelmis ki ilan hazirdi. Hic mantikli mi sizce kadro onayi alinmadan ilan hazirlanmasi. Bence iptal varsa istatistik kismi icin olabilir. Yada sayi kirpilacak. Yoksa ilan hazirdi herkes konustu bunu cunku.
-
@aliveli003 tamam da kardeşim ne zaman gelecek bu ilan sence bu ay içinde gelir mi?
-
@aliveli003 bu olumsuz duyumlar dan sonra yine yetkili birilerine sordurdunuz mu..
-
kurumu şimdi aradım ben. alımla ilgili bir programımız yok elimizde dediler
-
@snmrhn gecen hafta denetmen dernek baskanina yazmistim. Hazir oldugunu soylemisti. Sonrasini bilmiyorum. Tekrar tekrarda rahatsiz etmek istemedim. Bir kac gun icerisinde ins baska bir yetkiliyi kisiye ulasmaya calisacagim.
-
@ceteris herkese farkli cevap veriyolar demekki
-
@aliveli003 su yonuyle mantikli hocam, kurumlar alima dair kosullarini ilanlarini duzenliyorlar son hali icin cumhurbaskanligi strateji ve butce baskanligina yolluyorlar oradan onay gelmesi halinde direkt olarak resmi gazete ve dpb ye yollaniyor yayimlanmasi icin. Degilse kuruma geri donuyor. Bu acidan surecin bu sekilde islemesi normal. Sayi kismi olarak geri gelmis olabilir. Bakanlikta siradan meslek mensubu birilerinin kirpma neymis falan diye gayri ciddi aciklamalarini gordum facebookta.kendisi bu platforrmdan kufur ettigi icin ihrac edilmis terbiyesiz bi zat.o gibi sahsiyetlere itibar etmeyin bildikleri cok bisey yok kufurden baska.
Ayrica dernek baskani yetkin ve yetkili birisi degil haberleride bura dahil cesitli platformlardan takip ettigini dusunuyorum.kendisinin meslege dair meslek icin sorun ve gelismelerden bile cok haberdar olmadigi soyleniyor meslek mensubu cogu kisi tarafindan bu nedenle cok ciddiye alincak bi kagnak degil hocam. Yetkin birine ulasirsaniz daha guzel sonuc elde edersiniz.ben de bakanliktan nirileriyle gorustum. Hethangi meslek baskani falan degil idari duzeyde kisiler. Onlarin isaret ettigi bi diger secenrk ilanin bakan talebi ile donmasi ihtimali. Yeni bi yapilanma sureci ile iki bakanligin ayrilmasi gundemde bu ust duzeyde konusuluyor. Bu tablonun netlrsmesini bekleyen sayin bakaninsa bir cok isi beklettigini duydum. Sgk ve iskur alim sureclerinide kendi talimatina almis durumda. Sgk mufettisligi is mufettisligi ve is mufettisligine gecis konusu bunlarin basinda geliyor. Is mufettisligi ile ilgili mahkeme karari var ozluk haklariyla alakali buna ragmen beklemede bu konu. Iki alimda da guvenlik sorusturmasi bitmis ama dedigim sebepten bekletiliyor. Bakan Hanim bu ilan konusunda da Naci Bey ile gorusereek surece mudahale etmis olabilir. Bende arastiriyorm hocam farkli bilgi alirsam forumda paylascam. -
@lion Hocam guy dguy sonucunun açıklanması en geç Mayıs 15 hatta dguy bitikten sonra bir 9 günlük ara var çok büyük ihtimalle o arada açıklanacak, Temmuz flan çok alakasız olmuş.
-
@albertcamus hocam sizin suyumuz da olumsuz mu ya da Olumsuz haberlerden mi yorum yaptınız lütfen soruşturma imkanı olan herkes birşeyler öğrenmeye çalışsın bu belirsizlik bir hafta oldu gerçekten çok zor bir haftadır düşünmekten kendimden sıkıldım...
-
@snmrhn yukarda soyledim hocam.konustuguma gore olumsuzlugun bir diger sebebine dair.bu durumlar bu alim icinde gecerli.
-
@albertcamus peki hocam anlaşıldı ki bu ilan dan biz umudumuzu keselim...
-
Rüyada sgk gelmiş ne hikmetse benim olmamıştı sanki ağlıyordum. İşimiz rüyalara kaldı ben rüyada görmem aslında
-
[https:/ /www.memurlar.net/haber/813524/kamu-kurumlarinin-kadro-islemleri-hala-yayinlanmadi.html](link url)
-
@maesteo valla kardesim alakasiz olmus diyorsunda. 1 gunde aciklanan sinav sonucunun 1 ayda aciklanmasi. 1 bucuk ayda yapilan mulakatlarin 6 ay sonra tarihinin aciklanmasida cok ama cok alakasiz olmustu. Bu sene ekstrem bir surec oldu. Mulakatlarin yapilip 1 hafta icinde aciklanmasi pek ihtimal dahilinde olmaya bilir. Bu seneki surece gore bakarsak.
-
İnsan gerçekten hayret ediyor.
-
@maesteo dostum yanlış anlama beni sgk dan bağımsız olarak soruyorum. Ben 30 nisanda mülakata girecem. Bilmiyorum sen bu mülakata girecekmisin ama biz yedi aydır bekliyoruz. İlanın gelmesinin üzerine nerdeyse bir yıl geçti daha mülakata gireceğiz. Sorum şu gerçekten on beş gün sonra açıklanmasını bekliyormusun? Yani bunu inanarak mı söyledin?
-
@mrnobody niye 9 gün ara versinler ki o zaman dguy olanlar guy gitmez böylece mükerrer kişiler oluşmaz mülakatta
-
@mrnobody Evet girecem ve inanıyorm bu süreç uzadı doğrudur açıklanma yazmayacağını düşünüyorum ve dguy Guy ortak çok fazla kişi var Guy dan önce açıklanacaktır, bekleyelim görelim