10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@hedefsgk karisik gelir ve onceki gb gelir dedigi biraz sallamasyon olmus ama kurum artik su belirsizlige son verse bari
-
@yamanoglan ben belirttim sadece iibf mi olacak dedim yoksa istatistikte olacak mı dedim o da karışık dedi sayıyı sordum o da öncekiler gibi gelir dedi sallama olacağını zannetmiyorum önceden mesaj attıklarımda herhangi bir gelişme yok diyordu yani bir hareketlilik olduğu kesin artık bekleyip göreceğiz
-
@hedefsgk Paretoda sayı 300 demişti o zaman 300 bölünecek
-
@gizem2020 belli olmaz belki yine 400 olabilir ya da en kötüsü 150 150 diye paylaştırabilirler de
-
@hedefsgk 150 150 bolunurse 88 altini gormez
Omcekiler gb dediyse 300 iibf 100 istatostik olur
Hic bisey belki degil bekleyip gorelim bakalim -
@gresham-t arkadaşımla odaları karşı karşıya, gitmiş sormuş
-
Ben derneğe merneğe güvenmem. Pareto dedi şubat ta geleceğine dair sağlam duyumum var dedi. Gelmezse canı sağolsun fakat ben güveniyorum onun duyumuna.
-
@perküsyon ozaman sayiyi ve hangi puan turunden alinacagini da ogrenmistir
-
Anlaşılan herşey ilan geldiğinde belli olacak.O kadar çok soru işareti var ki millet çeşit çeşit puan türü,sayı,sıralama uyduruyor.
-
@eomer aylavyudaki kulaktan kulaga bolumu gibi
-
Arkadaşlar p42: 87.9 , sıralamam: 212 puan türü ve sıralama konusunda yabancı olduğum bir husus sgdy. Mülakata katılma olasılığım nedir ? Yardımcı olursanız sevinirim.
-
@zebit hocam önemli olan puan sıralamanın önemi yok. Bu puan ile çok yüksek ihtimalle mülakata kalacağınız düşünüyorum şahsen ama tabi hiç bir şey için kesin diyemem. Hakkımızda hayırlısınolsun.
-
@hedefsgk puan turunu şöyledimi tek puan mi 2 puan mo yyne
-
@zebit içerdesiniz hocam sıkıntı yok.
-
@mahoni3406 teşekkür ederim hocam
-
@perküsyon puan turu hangisiymis
-
@872 teşekkür ederim hocam
-
@zebit rica ederim.
-
Aile sosyal hizmetler bakanligi vukat ilanina cikmis... acep sgk ilani da yakinda gelirmi ki
-
@paretowilfredο @paretowilffredo
Ustad ilanla ilgili hazirlik vs yokmu hala subat ayina dair