10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@yamanoglan Dostum vakit yaklaşıyor bir şey duyarsam ilana dair paylaşacağım. Son belirttiğim durumda bir değişiklik yok şu an. Şubata geldik bekleyip görmemiz gerek önce.
-
@paretowilfredo eyvallah allah razi olsun ustadim ozele vakabilecekmisin rica etsem
-
Çalışma koşulları nasıl.
-
-
Arkadaşlar geçen sene 1 ayda açıklanacak mevzusu vardı bir yerlerde okumuştum bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı
-
-
@paretowilfredo hocam son durumda 2 puan turu devm edecek mi
-
@adam-simith Dostum aksi bir bilgiyi netleştirene kadar son ilan bizim için esastır.
-
@paretowilfredo Hocam önceki Tek puan türü duyumunuz geçersiz mi artık. İhtimal dahilinde değil mi?
-
@gizem2020 O bir ihtimaldi dostum. Kurumda bu konuşuldu gerçekten ama uygulanması konusunda karar alınmadı. Halen de durum bu şekilde benim duyduğuma göre. Bu konuda bir karar alınırsa duyuracağım dediğim gibi. Şayet bu düşünce aşamasında da kalabilir ve eski ilandaki koşullar yine geçerli olur. Bu yönde karar alınana dek eski sistem esastır derken kastım bu tam olarak.
-
@paretowilfredo çok teşekkür ederim paretocum:)
-
@paretowilfredo üstad şunu merak ediyorum; kurumun p23 ve p42 puan uçurumundan haberi varmıdr ya da bu onları çok ilgilendiriyor mu?
-
@maesteo aslinda kurumu arayip bu hususta bilgilendirmek lazim diye dusunuyorum
-
p23-42 uçurumu gerçekten çok büyük
-
Önemli olan kpss 2017 puanı ile atanan kişi sayısını bilmek o zaman puan manipüslasyonuna başlanabilir.
-
@maesteo Sanmıyorum dostum ama bu bilginin Kurumun ilgisini çekeceğini de sanmıyorum malesef.
-
Malesef 1200 kişi mülakata kalacaksa bunlardan 300-350si anca P42’li olacak gibi.Ne kadar kötü bir durum..
-
@gizem2020 niye p23 puanı olanlar insan değil mi?
-
@simón-bolívar hepimiz insanız da eşitlik söz konusu değil kardeş.
-
Geçen sene de 23 ile 42 arasında fark var mıydı böyle ?