10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
Şubata girdik zaten arkadaşlar zaten bir çırpıda geçecek şubat. Şu an için şubat ya da mart çok farketmiyor açıkçası yeter ki secimden sonraya sarkmasın. 2 sene olacak neredeyse 1 ay bize vok da koymaz üstelik şubat 28 gün hatta 26sı gitti bile müsterih olun.
-
@yamanoglan Daha evvel bahsettim dostum, bir grup meslek mensubunun talebiydi bu. Yukarıda var buna dair açıklamalarım.
-
@gresham-t @friedman98 Bu konuda çok bir şey söylemek istemiyorum dostum. Dışı seni, içi bizi yakar
Ama Şubat hususunda çok daha evvel dile getirmiştim gelişmeleri. Bakalım ne olacak.
-
@paretowilfredo eyvallah ustad
Ilan hususunda mualakt sonucu aciklama ise baslatma hususunda bu kadar geciktiriorsa acaba ise baslattifinda personeline deger verme hjsusunda nasil olur orasini bilmiorum
Ne alim tarihi ne alim sayisi ne de alacagi puan turu belli degil tek puanla mi iki puanlami alavak belli degil -
@paretowilfredo eyvallah ustad oynatmaya az kaldi belirsizliklerden...
-
@gresham-t twitterdan baskana alim hususunda yaziliyor sanirim baskan talepleri gormuyormu ki acaba goruyordur mubtemelen
-
@gresham-t, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Dernek başkanına mesaj attım ilanla ilgili "yakın zamanda açıklanır saniyorum" diye cevap atmış.
Gençler guzel bi haberim daha var toplanin Başkana tekrar sordum tahmin mi bilgi mı verdiğiniz cevap diye "hazırlıklar tamamlanmak üzere" dedi. Anlaşılan net bi sey soylemek istemiyor ama cidden eli kulağında gibi. Yani ben yine temkinli olup en geç secim öncesi veya daha erken ilanın geleceğini düşünüyorum.
-
@gresham-t insallah ustadim valla guzel haberler verdin
@paretowilfredo ustattanda guzel haberler bekliyoruz insallah -
@paretowilfredo üstad geçenki sınavda guy olan kişileri elediler genelde, ilan geldiği takdirde kurumun yine böyle bir kararı olacak mı ya da önyargılı bir durum sözkonusu mu kurumda?
-
@gresham-t hocam puan turu yine ayni mi olacak
-
Puanla ilgili bi gelisme bi duyumu olan var mi
-
@adam-simith duyum değil ama tahminim puan türü değişmez. Eğer değişecekse de çeko ağırlıklı puan türü olur.
-
@mrtvrt yani çeko puan türü ile devam edilir
-
@aşırıyakışıklı Böyle bir eğilim var dostum ama bu kat'i bir kural değil. Yani dönemsel olarak bu karar alınıp uygulanabilir veya eğilim değişebilir.
-
@adam-simith bence aynı olacak.
-
Arkadaşlar öngörmek çok zor. Ama yine de tahmin almak istiyorum sizlerden. Sizce şu anda 300kişilik bir ilan gelse(malum guy ve dguy da aciklanmadi.) kac puanla kapatir?
-
ilgöç 6 puan türünde 900 kişi çağırdı ve 87.7 ile kapattı, bu 2 puan türünden 1200 kişi çağıracak ufak tefek de atananlar oldu tahminim 86-87 bandı ( sgk ya ilgöçe başvurmayanlar da başvurabilir )
guy dguy atansa idi muhtemelen 83-84 e inebilirdi -
@872 hocam ben detayli bir hesap yaptim yanlis olma ihtimali kesinlikle var asla kesin diyemem 85.5 belki biraz daha altinda kapatir diye dusunuyorum.
-
@modigliani-0, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
ilgöç 6 puan türünde 900 kişi çağırdı ve 87.7 ile kapattı, bu 2 puan türünden 1200 kişi çağıracak ufak tefek de atananlar oldu tahminim 86-87 bandı ( sgk ya ilgöçe başvurmayanlar da başvurabilir )
guy dguy atansa idi muhtemelen 83-84 e inebilirdi86 diyorum bende
-
Ki iş müfettişliği ile sgk teftiş açıklanırsa yuksek puanlı 130 kişi gidecek o zaman daha da guzel seyler olabilir.