10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@ozge93 2019 kpss'den önce olduğu sürece geçerli hocam 2017 puanları
-
Sgk içerisinde malum 2018/1.atama yani merkezi atama ile atanan arkdsların halen görevlerine başlayamadıgını biliyoruz. Edindiğimiz bilgiye göre 2 hafta içinde çözüme kavusacakmış. Umarım her şey rayına oturur ve bizim için de ilan kısa sürede gelir.
-
Bugün dernek başkanına mesaj attım bu ay ilan gelir mi diye. Sağolsun verdiği cevap "ilana çıkılacak ama tarihi net değil" dedi.
-
@eomer hocam sayı konusunda bir tahmininız var mı
-
@eomer ilanin gelmesi sancili olacak belli bu acep mulakat aciklanmasi ise baslanmasi nasil olacak kimbilir
-
@tükendikagrubu yok hocam maalesef. Pareto hocanın dediği 300 kişilik duyum var elimizde o kadar.
-
@eomer seçime yakın gelir bekletirler mesela bir iki hafta önce olabilir tahmin sadece
-
@eomer inşallah sayıyı daha da azaltmazlar. Guyada ikibin diyorlardı bin kişi geldi. Artık herşey bekliyorum ben bunlardan.
-
@paretowilfredo üstad bir haber bir gelişme varmı bu hafta bir şey öğrenevildiniz mi acaba
-
@snmrhn Bir kaç haber var dostum ama netleştirmeye çalışıyorum dostum. Netleşirse daha evvel de söylediğim gibi, paylaşacağım.
-
@paretowilfredo üstat puan mevzusu bilgisi stabil mi yine? Bi aksiyon var mıdır?
-
@newworldorder Söylediklerim geçerli dostum.
-
@paretowilfredo ustad valla oldugu kadsriyla acikla degisiklikler olursa zaten senden kaynakli degil kurum bazli olusacak seyleer kimse de sana bisey demez
-
@yamanoglan Bekleyelim dostum biraz daha.
-
@paretowilfredo açıkla açıkla
-
@paretowilfredo hocam gelişmeler olumlu yönde mi?
-
@simón-bolívar Daha evvel verdiğim bilgiler doğrultusunda gelişmeler dostum. Netleştirmeye çalışıyorum.
-
@paretowilfredo üstad netleştirmeden söylemek istemiyorsun haklı olarak ama bizde çok merak ediyoruz şimdi daha önce verdiğiniz bilgilerden hangisi ama puan türü mü, ilan tarihi mi, alınacak kişi sayısı mı, en azından bunu söylesen üstad kırma bizi
-
@snmrhn Hepsi dostum, ilan tarihi, sayı ve puan meselesinde işittiklerimle benzer doğrultuda gelişmeler var
-
@paretowilfredo dahada gizemli oldu bu bize uyku yok netleşene kadar