10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@snmrhn Gizemli olması için söylemiyorum dostum bunları, Kuruma güvenmediğim için bu tavrım. Çok sağlam saydığım kaynaklardan duymama rağmen Kurumun plansızlığı beni imtina ettiriyor. Bakalım bekleyelim biraz daha.
-
@paretowilfredo üstad seni anlıyor ve hak veriyoruz en çok ta merak ettiğim konu kendi adıma puan türü tek mi olacak bu soru kafamda dönüp duruyor İnş hakkımızda hayırlısı
-
@paretowilfredo usta valla ackla bence cikmazsa da senlik bisey yok
Secim sonrasina sarkma ihtimali var mi peki ustad -
@yamanoglan Önce de sonra da ihtimal var dostum bakacağım dedim gibi.
-
@paretowilfredo şubat demiştiniz 300 kişi demiştiniz ve tek puan demiştiniz. Sanırım bu bilgiyi doğrular haberler aldınız. Hangi puan türü olduğuna dair bişeyler duymadınız mı hocam? Bekle bekle iflahımız kurudu da.
-
@mrnobody üstad tek bunu cevaplasa yeter
-
@paretowilfredo yani benim anlam veremedigim uani bi planlama olur su zaman cikariz cikacagiz denir ama kurumdaki ustadlsrin kafa biz ilan bekleyenlerden de karisik
Umarim hakkimizda hayirlisi olur ama insan kaynagini, insan kaynagi planlamasini oturtamamis bir kurum olmamali yazik gunah bunca insanin emegine bekle bekle nereye kadsr insanlarin zamani gidior yaşi gidiyor omurden gidiyor... -
bu sene resmen a grubu kurudu pareto üstad o yüzden kusurumuza bakma işsizlik canımıza yetti artık ondan biraz üsteliyoruz
-
@mrnobody Puan türü ile alakalı söylediğim şey şuydu dostum, farklı bir şey olana dek son ilan esastır.
-
@modigliani-0 Estağfurullah dostum farkındayım, ne kusuru. Benim suskunluğumun sebebi de sizi boşa umutlandırmaktan çekinmemdir. Sizle hiç bağı olmayan ve aslında mesleği bile çok umursamayan bir dernek başkanı değilim ben. Sizlerin dostu olmaya çalışan biri olarak sizin hayal kırıklığınız beni üzer. Bakalım dostum netleştirmeye çalışıyorum olabildiğince.
-
@paretowilfredo hocam keşke açıklasanız valla tükendik. Aksilik olsa dahi kaynağı belli
-
eyvallah üstad
-
@paretowilfredo üstad yani en son duyumunuz ikisi de olacağı yönde yani bunu mu anlayalım bizi yadırgamayın üstad bu kadar ısrarcı olmak inanın bizde istemeyiz ve aslında kişiliğime tam ters durum ama şu gelmek bilmeyen ilanlar bizi bu hale getirdi çok üzgünüm
-
Dostlar son durum şu; Aslında daha evvel dile getirdiğim her şey geçerli. Planlama şu şekilde;
-İlan 300 kişi ancak içeriğinde İstatistik yer alacak mı net olarak bilmiyorum.
-Puan türü konusunda daha evvel söylediğim tek puan türü önerisi görüşülmüş ancak işittiğime göre kabul görmemiş. Yani bu durumda iki puan türü ihtimali daha kuvvetli hale geldi diyebiliriz şu an için.
-Şubat'ın son on günü içerisinde ilanın verilmesi planını işittim. Daha evvel duyduğum bir zaman dilimini iki kişi daha dile getirdi. Ancak daha evvel sizlere mesleği temsilen bir grubun Kurum Başkanı ile görüşerek ilanın ötelenmesini talep ettiğini söylemiştim. Bu konuda Sayın Bağlı'nın takdirini bilmiyorum. İlanı öteye atabilecek tek şey bu olur şu anda.Yine de söz konusu kurum SGK olunca beklentiye girmemenizi öneririm dostlar. Dün A diyen Kurum yarın Z diyebiliyor. İlan gelirse ne alâ hep birlikte seviniriz. Ancak gelmemesi durumunda da siz düzeninizi sekteye uğratmayın. Nihayetinde özel bir hazırlık gerektiren sınavı yok bu alımın. Alım gelir listeye girerseniz güzel bir imkan olacaktır, gecikmesi durumunda da siz hazırlıklarınızı sürdürürsünüz.
Durumlar böyle dostlar. Israrlarınızı anlıyorum ve ne yadırgıyor ne de güceniyorum merak etmeyin Tek çekincem üzülmenize sebep olmak. Hep beraber güleceğimiz günlere inşallah.
-
@paretowilfredo Güncelleyelim o zaman 300 kişi şubatta iki puan türü eyvallah üstat ben anladım az buçuk.
-
@paretowilfredo çok sağol üstad bizi kurmadığın için inş güzel günler yakında gelir...
-
@snmrhn Estağfurullah dostum. Son paragrafta dediğim gibi düzeninizi bozan şey ilan olsun, ilanın gelmemesi değil. İlan gelirse çilek olur yeriz hep beraber
-
@paretowilfredo ustad eyvallah... sekteye ugrarsa da artik yaoacak bisi yok cunku sonucta hersey kurumun inisiyatifinde bnde dahil kimsenin burda sana yuklenme olumsuzluk belirtme hakki yada hakkimiz yok
Eyvallah aciklamalarin icin... destegin icin tesekkur ederiz ustadim... -
Eğer 300ün içinde istatistik te olursa vay halimize.
-
@atanamayan o zaman minimum 88 puanlar