10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@aslan-reyiz Ve ilgöç zamanında YSK (175) Ptt uzmanlık (200) açıklanmamıştı kaymakamlık (100) , merkez bankası (100) ve irili ufaklı 4 5 alım daha sonuçlandı , eğer SGK müfettişlik ve iş teftiş açıklanırsa ciddi etkiler
-
@maesteo SGK müfettişliği ve İş müfettişliği açıklanırsa ilgöçten sonra en az 700 kişi atanmış olacak.En fazla iki puan türü kullanılacak ve ilgöçten 300 kişi fazla listede olacak.Onun için gözle görülür bir puan düşüşü olacaktır.
-
@eomer bide 8 değilde 2 puan türü olduğu için bende size katılıyorum.
-
Geçen guyu il tercihinden dolayı virgülle kaçırdım. Bu gidişle sgkda p42 84.41 ile yine kaçacak elimden üstelik bu kadar zamandır beklerken. Hem bir işte çalışıp bende ders çalışmak için kendimi zorlarken , bu durum daha da can yakıcı oluyor.
-
@grundig guy,dguy aciklanirsa ümit var onun içinde ilan biraz gecikmesi gerekir
-
@engin0516 ilahi hocam mülakatların yapılıp sonuclarin aciklanmasi 3 3bucuk ayi bulmustu gecen sene. Bu sene kim bilir belki 1 seneyi bulur. Artik guy dguy aciklandktan sonra ilan gelsin deme luksumuz kalmadi maalesef. Bence sgk ilani gelsin bi an surec tamamlansin o zaman duser puanlar.
-
@872 hocam dediginiz gibi guy ile dguyu hesaba katmak anlamsiz ama is mufettisligi ile sgk teftisin aciklanmasi taban puanı ciddi anlamda etkiler.
-
@emilsax aynen hocam. Onların açıklanması bizim için çok önemli. Bir an önce açıklansa keşke. Etkinliklerde denetmen yrd ilani isterken sgk mufetts yrd ve is mufetts yrd mulakat sonuclarinin aciklanmasi icin de yazalim.
-
@emilsax bu kadrolarda kaç kişilik ilana çıkıldı hocam . Birde ne zamanın ilanı acaba.
-
@grundig 2017 puaniyla ikisininde taban puani 88 90 civarıydı 80 iş müfettişi 50 kişi de sgk teftiş toplamda ust seviye puanlardaki 130 kisilik bir mulakat sonucu bekleniyor.
-
@emilsax o zaman onların açıklanması için baskı yapılması gerekiyor . O şekilde puan düşme ihtimali daha yüksek.
-
@872 kesin sonuçların kpss den önce açıklanması kaydıyla geçerli tabi ki anlatmak istediğim yoksa 6-7 ay sürerse kesin sonuçlar ilanın geç gelmesinin bir anlamı olmaz
-
O aciklansin bu acijlansin bilmem ne olsun diyerek secim sonrwsi verilmesini istersek secimden sonra ilan milan goremeyebilirz bu sefer 2019 kpss ile yuksk alanlar olur o zaman ilk ilan olarak geldigini dusunun... herkes kendini dusunuyor ama bu sefer 85 86 ilr kapatir dedigimiz ilan 2019 kpss sonrasi ilk ilan olursa puanlari dusunemiyorum...
Dusunun suan isletme puani nedeniyle nillet yusuf ysuf ediyor 2019 sonrasi gelen ilani dusunun allah muhafazaBence ne kadar hizli ve cabuk gelirse okadar iyi... evet belki benim puanima da gelmeyebilir ama artik ilan gorelim uzerimizden ölu topragi kalksin
-
@yamanoglan hocam senin puanlar nasıl?
-
@yamanoglan hocam secim sonrasi veya 2019 sinavi diye bir sinirlamadan bahsetmedim is mufettisligi ile sgk teftis mulakatlari aciklanmayali neredeyse 1 yil oldu hatta daha da fazla olmus olabilir ve bu sonuclari bekleyecek olan insanlar sonuclar aciklanmazsa sgk denetmenligine basvuracaklar bu 130 kisi yuzunden ucu ucuna kaciracak olursan o zaman ustundeki olu topragi daha da agir olur.
-
@emilsax ustad ben sen oyle dedin diye kastetmedim genel ifade ettim ama suda bi gercek secim sonrasina kalirsa buseferde 2019 kpss icin bekletebilirler i zaman puanlar ucar
-
@toni-crus ozele bak dostum
-
2017 ile 18 punları neye göre ayırt edilecek arkadaşlar mesela istatistik puanları kaç puana kadar düşer acaba bilgisi olan var mı?
-
@ozge93 geçen sene 72 ile kapatmişti yanlis hatirlamiyorsam. Bu sene 76-77 ile kapatir herhalde.
-
@yamanoglan SGK nın öyle bekletme gibi huyları yok şöyle anlatayım 2016 Temmuz da ilan geldi biz Kpss girmiştik ama başvurmadık önceki yıl için gelmişti (78 ile kapattı)