10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@maesteo valla uzun zamandir bekletiyo ustad
-
@yamanoglan Yok böyle değil hadi ne yıldakileride kapsayalım gibi bir bekletme yoksa mülakatı 7 ay bekletti geçen sene .
-
@maesteo, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@yamanoglan Yok böyle değil hadi ne yıldakileride kapsayalım gibi bir bekletme yoksa mülakatı 7 ay bekletti geçen sene .
Hadi yeni yıldakileri
-
@maesteo iste surec uzadida uzadi vesselam
-
@yamanoglan Aynen malesef
-
@maesteo ilan bi gelseydi hayirlisiyla
Acayip skldik valla -
Ilan subat 20 sinden sonra mi gelinir tahmini olarak ? Pareto oyle soylemisti sanirim
-
@johnstuartmill büyük ihtimal hocam. Zaten son ilanlara bakarsanız hep seçimden bi ay önce geldiğini görürsünüz. Guy ve dguy öncesinde guy ve vdk ondan önceki guy yine aynı şekilde. İlanı bilerek bekletiyor bile olabilirler sırf seçim için.
-
@johnstuartmill paretonun dedigine gore 15 ile 28 subat arasi doneme denk geliyor...
-
İlan bir gelseydi az çok puanımızın yetip yetmeyeceğini kestirirdik ve ders çalışma motivasyonu gelirdi en azından
-
İş teftiş ve sgk mufettis aciklandiktan sonra ilan gelirse 84 85 ile kapatir diyorum ben. Aman linc gelmesin.:)
-
@872 açıklanmadan gelirse kaç olcakmis
-
@aroma benim tahminim 86 aciklanmazsa
-
@yamanoglan son ilanı 0.1 ile kacrmstm artık ucundan da olsa listeye girmek istiyorum ama tahminim de yok
-
@aroma 85 86 diye düşünüyorum hocam.:) bir önceki alımda 2000 kişilik guy sonuçları açıklanmamıstı ve guy bekleyenlerin buyuk cogunlugu denetmenlige de basvurmustu. Ayrica 2017 2018 puanlarından bahsederken 2017 puani olup da 2018 kpssye girmeyenlerin sayisinin cok az oldugunu da göz önunde bulundurmak lazim diye dusunuyorum.
-
@aroma bende artik ilan gelsin onumuzu gorelim istiorum
-
Bende ilanin artik gelmesinden yanayim. O aciklansin bu aciklansin derken omrumuz beklemekle geciyor. Ust uste ilan gelsin umutlari olmasi gerekirken bir ilanin gec gelmesini umut ediyoruz. Acidim halimize
-
Merhaba dostlar. Ilana dair bir bilgi daha aldim, son soylediklerimi teyit eder nitelikte bilgiler lakin bir farkli haber var. Kendi duyumum olmadigi icin netligini bilmiyorum ancak ben de teyit etmeye calisacagim. 300 kişi sadece IIBF demistim en basta malumunuz. Istatistik hususunda son durumda ne olacagini bilmedigimi soylemistim. Bir dostumuzdan gelen duyuma gore 300 IIBF korunuyor. Ilave 100 kişilik İstatistik olması söz konusu. Bu kısmı söylediğim gibi bir dostumuzdan gelen haber dostlar, teyit etmeye calisacagim. Ilanin gelme donemi olarak da en fazla Mart ayının ortasına sarkabilir denmiş.
Diğer hususlarda işittiğimiz şeyler ortak dostlar. Şimdilik bir değişiklik yok o kısımlarda. -
İstatistikci arkadaslara hayirli olsun.:)
-
Şimdi 300 kişi netlestiyse bu saatten sonra mülakatı bitmiş açıklanma bekleyen sınavlar harici hiç bir gelişme bizi etkilemez . Ayrıca 2017 ye girip 85 ve üzeri alan tahmini yüzde 40 kişi 2018 de aynı başarıyı göstermiş olsa şuanda önümüzde 2018 in tamamı ve 2017 den sarkan Yüz de 60 var bunlardanda yüzde 30 u öyle böyle yerleşmiş veya hali hazir da iş sahibi olan insanlar olsa geriye kalıyor 2018 ve 2017 'in Yüz de 12 si boylece 300 kişilik bir alim 2 puan türünde 86 ini aşağısına sarkmaz gibi ve bu durum beni 85.6 ile kahrediyor .