10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@agustcomte bende bu sınava girebilmek icin uğraştım p42 den 890.olup 83.78 ile hayalleri bekliyorum
-
Çevremdeki çoğu kişi hem 2017 hem 2018 kpssye katıldı ama hepsi 2018de puanını yükseltti yani elinde 2017 puanı olsa da 2018 puanıyla başvuracak bu durumda olan ne kadar çok kişi varsa 2017nin etkisini azaltacaktır
-
@tyr61 hocam maalesef ilan bi an önce gelsin diyenler içinde, sizlerin saf dışı olmasını isteyen zaten sırf bu yüzdn aslında gelir uzman yrd. devlet gelir uzman yrd iş müfettiş yrd açıklanmadan ilan gelsin sonuçlar sgk nın mülakat aşamasında açıklansın mülakatta yüzdesel şansım artsın diye hesap yapanlar var.Bu hesap içinde olanlarda gerçekten bunun canla başla mücadelesni veriyo.çok yazık gerçekten bu zihniyete.küçük hesaplar yapa yapa geldiğmiz durum burası zaten.
-
İş teftiş ile SGK müfettiş açıklansa 2017'den kalma 85 ve üzeri kişi sayısı hiç kalmayacak gibi.Puanı benim gibi kritik olan arkadaşlar bu alımların açıklanması için elimizden geleni yapmamız gerekir.
-
kaç katı çağrılıyordu burda 4 olması lazım. bizlere ekmek çıkmaz yine. belki yedekten falan birşeyler düşer bakalım.
-
@albertcamus 8. Ve 9. Pro alımlarında 4 katını mülakata çağırmasına rağmen mülakata Yüz de 30 kişi katılmadı ve şansımız 1/3 e düştü ama olmayınca ne hesabı yaparsan yap arkadaşım yine de olmuyor o yüzden bırak kim ne derdine düşerse düşsün . Ben ilanın erken gelmesi taraftariyim çünkü süreç çok uzun ama taktir bizim değil ne yazık ki
-
-
@agustcomte sizi kastederek söylemedim hocam zaten uzun nutuk çeken ve niyetini açıkça belli edenler var.onlar kastım sizin bu dediğinizin farkında olmayan toy arkadaşlar belliki bunlar.
-
@tyr61 seni çok iyi anlıyorum. Ama umut olduğu sürece her şey bitmiş sayılmaz bekleyip gorecez 78 lerle alan kurum 85 e düşmezleri konusturuyorsa bu bizim suçumuz değil ama ne yazık ki ceremesini biz cekiyoruz
-
Kaç mülakatan elenen biri başvuru yapamıyor bilgisi olan var mı ?
-
Bu sene olan biter irili ufaklı alımları yazan var mı?
-
Borsayi ben aciyorum 300 iibf 100 istatistik ki istatistik alimi da dillendiriliyomus paretonun dedigine gore
Iibf kanadi icin tahminleri alayim ustadlar...
Gercekci olmak gwrekirse p23 p42 olarak guncelleyelim tahminleriDaha once sordun diyenler olabilir ama amacim biraz hareket umut gelsin
-
@paretowilfredo üstad alımın tek puan türünden olması ihtimali var mı ?
-
En kısa sürede gelmesi umuduyla belirsiz şeyler beklenemez .
-
Ahali yapmaniz gereken hesaplama basit bu seneki puan ve siralamaniz+2017 de sizin puana denk gelen siralama, 2 sini toplayin. totalde rakibiniz bu kadar kisi ve amaciniz o kadar kisiden 1200 e inebilmek. 2017 ile 2018 de gelen ve sonuclanan ilanlara bakin ve atanan kisi sayilarini belirleyin (forumda ve forumun kendi sitesinde gecmis ilanlar atananlarla alakali bilgiler ile gecen seneki puaniniza denk gelen siralama bilgisini biraz arastirarak bulabilirsiniz) sonrasinda sizin puaninizin ustunde olupta sgk ya basvurmayacak kisi sayilarini bu atanan kisi sayilarindan ayiklayin(bu ayiklama oranti, varsayimlar vs. uzerinden yapilabilir) dogru ve rasyonel tahminlerle 3 asagi 5 yukari bir kanaat elde edebilirsiniz.
-
@veliat34 su an iki olacak gibi gorunuyor dostum.
-
@paretowilfredo ustad keske su alim zamaninid a kesinlestirebilsen
-
@yamanoglan SGK başkanı olarak beni seçin söz veriyorum dostum interaktif olacağım işin şakası söylediğim periyot şu an için görünen durum dostum. Geçtiğimiz ilanı gelmeden netleştirip yayımlamıştım, bu yıl daha zor görünüyor ama olursa yine tabi ki dostum
-
@emilsax hocam bizi uğrastirma sana zahmet bir hesap yapabilir misin? Tahmininiz kqç olur?
-
@emilsax Yanlışınız var sizin yaptığınız hesaplamaya göre 2017’de giren hiç kimse 2018 kpss’ye girmedi ya da 2017’de giren herkes 2018 de daha düşük puan aldı