10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@0626 sıralamanız kaç hocam
-
@maesteo hocam 2018 puanı mı birde sıralamanız kaç
-
@maesteo 1300lerde
-
@byn-kyns 480 evet 2018
-
353 siralama 2018 p42
-
Ilanin gelmesi icin kurumu arasak baski yapulsa sonuc alinmaz mi ki ? Diger kurjmlar bile alimlardan bahsetmeye basladi ama sgkdan tik yok hala
-
@yamanoglan hocam aylardır ne kadar paraladınız kendinizi İnşallah kazanırsın
-
@yamanoglan hocam cidden biraz sakin olun. Hepimiz bekliyoruz. Arayip baskı yapmak nedir. Kimse takmaz ayrıca. Pareto üstad söyledi işte en geç mart ortasına kadar gelecek diye. Ayrica sürekli duyumlarını da paylasıyor. Etkinliklere de devam ediliyor zaten. Bekleyip gorelim hocam.
-
@ezo eyvallah umarim hepimizin gonlinden gecen guzel yerler olur
-
@yamanoglan senin yazdıklarını okuyunca alana başladığım ilk seneler aklıma geliyor şimdi ise ilan gelicek denildiğinde bile heyecan yapmıyorum dostum
-
@yamanoglan 2017 353.sude benim ustad
-
2017 p42 ve p23 için 84.2 ya da o civar puanın sıralamasını bilen var mı arkadaşlar?
-
@maesteo yaklaşık olarak 84.2 puan P42 1030
P23 1250 tekabül ediyormuş hocam. İlk sayfalarda öyle yazıyordu -
@maesteo Genele yönelik ve sizin sorunuza yönelik söyle bir ifade de bulunayım ;
Sgk Denetmen Yard. İlanı yalnızca P42 puanı ile gelirse muhtemelen 80 civarına inecektir.Çünkü ; P42 puan türünden geçen yıldan hem bu ilana başvuracak çok kişi kalmadı hem de P42 bu yil 91 puan ilk 50 , 85 puan ilk 500 civarında seyrediyor. P23un muadil puanlarinda ise baya fark ediyor. Hatta tahminimce çift puanlı alım olursa (ki gerek Pareto dostumun gerekse benim aldığım duyum yüzde 70 aynı puan kalacağı yönünde) p42den ancak 300-320 kişi mülakat aşamasına kalacaktır. Yanı sıra matematiksel olarak 2 puan türüyle ilan gelmesi durumunda 85 puandan aşağıya inmez gibi duruyor.
-
@aristotales valla oturup hüngür hüngür ağlamak istiyorum sıralamam 760 civarı puan 84.5 ama yine olmuyor. Bu sene kesin olur diyordum KPSS açıklandığında yine elde var sıfır.
-
@aristotales Hocam geçen sene p23 1250 p42 1030 yani toplamda 2280 oluyor bu sene p42 85.6 civarı puanım 480, p23 85.6 1300 civarı yani toplam 1780 yapıyor evet bu sene çift yıl ama geçen sene de ilk ilandı bu sene öyle böyle giden Kişiler oldu yanı ben böyle düşününce şuan 85 gelir diye düşünüyorum sınav açıklandıkça bu aşağı gelecektir diye düşündüm.
-
@grundig Müsterih ol, gün doğmadan neler doğar. Bu süreçte ihtiyacımız olan, ümide sarılmak ve çalışmak.. Allah büyüktür, inşallah ilan gelsin başvur ve neticesinde hayirlisiysa o mülakata kal..
-
@aristotales inşallah hocam . Teşekkürler:)
-
@grundig Rica ederim:)
-
iki puanı yükseklerde var az da olsa..