10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@872 ben hesaplarima gore 85.5 diyorum hocam
-
@emilsax tamamdır hocam. Ben de sgk mufettis ve is teftis aciklandigini varsayarak 84 85 diyorum. Umarım bekledigimizden daha da dusuk olur.
-
@emilsax hocam yok mu yapilabilcek biseyler 85.40 puan saka bi yana bu icinde bulunulan donemde daha yuksek kapatma ihtimali var maalesef
-
@umutozk16 hocam ilk dediginiz durum icin ornegin 2017 de 90 puan alan biri 2018 e neden girsin bunu bi dusunun ikinci kaniya da nasil vardiniz anlayamadim
-
@ragnarnurkse hocam elbette yanılabilirim benim dedigim illa olacak diye birsey diyemem tabi hata payım elbette olacaktır is muf ile sgk teftisten sonra ilan gelirse 130 kisiye sans dogacak su anlik isteyebilecegimiz bize en uygun olan durum bu
-
@paretowilfredo elimde olsa seni aile ve csgb yaparim dostum seni
Umarim subat ayi sonjna kadar ilan gelir
Baski yapulsa sonuc alirmiyiz peki etkinlikle -
Şimdi dostlar bir şey sormak istiyorum daha önce bu kurumun mülakatına girmediğim için. Diyelim ki ilan geldi, mülakata guy mülakatına çalıştığımız konulara benzer olarak mı çalışacağız çeko dışında
-
#İşMüfettişiKararnameBekliyor şöyle bir tag var şuan , iş müft. mülakatlarının açıklanması için de tweet atılabilir.
-
@emilsax Normal şartlarda dediğiniz de haklı olabilirsiniz ama ilanların azlığını düşünürsek 90 alan bir insanın atanma garantisi olmadığı için bir sene daha fazladan puanı olması için girdiklerine eminim ki bu durumda olan çok tanıdığım var. Benim hesaplamalarıma göre 2017 yılından hesaba katmanız gereken kısım %25. %75 lik kısım zaten ya atanmış oluyor ya da 2018 kpssye de girmiş oluyor.
-
@veliat34 ben 3 kere elendim ama en sonuncusunda başarısız yazıyordu sanırım başarısız 3. Defa da bidaha giremiyorsun (önceden böyle bir şey yoktu )
-
@paretowilfredo teşekkürler üstad.
-
@agustcomte anladım hocam çok sağolun.
-
Gece gece uyku tutmadı Twetlere bakayım dedim ; 1)öğretmene 40 bin atama
2) kpss 1. Fizik öğretmeni 88.25 puanla mülakatta elendi
3 ) 2. Şıktaki haber bütün siyasilerin ( muhalefet kanadı ) dilinde
Yahu eminim bu sitede de ben dahil 89 üstü alan yüzlerce genç var ve hiç biri istediği işte çalışamıyor kimisinin hiç işi yok buna rağmen şunu anladım ki , ne yaparsak yapalım kendimizi karşıdakinin bizi anladığı kadar anlatabiliriz ve bizi anlayan kimse yok arkadaşlar -
Gelsin artik su ilan yaa
Ilan hazirsa neyi bekliyorlar neden keyfi bekleniyorki... ya kurum icindeki ilani geciktirilsin diyenlerun mantigi ne hala anlamis degilim
Tek temennim bian once su ilanin gelmesi -
Pareto üstadın da dedigi gibi bi aksilik olmazsa martin ortasina kadar gelecek ilan. Birçok kisi de hem fikir secimden once gelecek ilan insallah.
-
P42 84.839 puan 645. Sıralamayla şansımız yok mu yani şansımız olmazmi.
-
@ayseymen hocam sınırda gibi. Ama olmayacak gibi de değil. Umudunuzu yitirmeyin.
-
@872 p42 85.6 şansım nasıl olur olası Mart ilanında️
-
@maesteo hocam bizim söylediklerimiz tahmin sadece ama siralamaya girebilirsiniz diye dusunuyorum. Umarim yanilmam.
-
@maesteo benimde p23 85.6 hocam bekleyip göreceğiz artık