10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@atanamayan biz kötü düşünelim iyi olsun.
-
@yamanoglan pareto üstadın tahmini
neydi bu konuda ya da tahminde bulunmuşmuydu? -
@paretowilfredo, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Dostlar son durum şu; Aslında daha evvel dile getirdiğim her şey geçerli. Planlama şu şekilde;
-İlan 300 kişi ancak içeriğinde İstatistik yer alacak mı net olarak bilmiyorum.
-Puan türü konusunda daha evvel söylediğim tek puan türü önerisi görüşülmüş ancak işittiğime göre kabul görmemiş. Yani bu durumda iki puan türü ihtimali daha kuvvetli hale geldi diyebiliriz şu an için.
-Şubat'ın son on günü içerisinde ilanın verilmesi planını işittim. Daha evvel duyduğum bir zaman dilimini iki kişi daha dile getirdi. Ancak daha evvel sizlere mesleği temsilen bir grubun Kurum Başkanı ile görüşerek ilanın ötelenmesini talep ettiğini söylemiştim. Bu konuda Sayın Bağlı'nın takdirini bilmiyorum. İlanı öteye atabilecek tek şey bu olur şu anda.Yine de söz konusu kurum SGK olunca beklentiye girmemenizi öneririm dostlar. Dün A diyen Kurum yarın Z diyebiliyor. İlan gelirse ne alâ hep birlikte seviniriz. Ancak gelmemesi durumunda da siz düzeninizi sekteye uğratmayın. Nihayetinde özel bir hazırlık gerektiren sınavı yok bu alımın. Alım gelir listeye girerseniz güzel bir imkan olacaktır, gecikmesi durumunda da siz hazırlıklarınızı sürdürürsünüz.
Durumlar böyle dostlar. Israrlarınızı anlıyorum ve ne yadırgıyor ne de güceniyorum merak etmeyin Tek çekincem üzülmenize sebep olmak. Hep beraber güleceğimiz günlere inşallah.
Açıklamalarıniz için tsk ederim hocam.
-
Etkinlik yapilsa sayi 300 degilde 400 olmasi icin 300 iibf 100 istatistik yada 350 iibf 50 istatistik olmaz mi yani etkisi olur mu ustadlar
Hani biz iibflerin alimi zaten az iyice kisilmasin diye dedim -
@yamanoglan kurum kendi istatistik almak istiyorsa bunu mu değiştirin diye etkinlik yapacağız burada yanlış olan iibfye fazla sayı istemek yerine başkalarının nasibi varsa olmasın demek bu niyetten de iyi şeyler çıkmaz ...
-
@statesogu ben kotu biyetli bisey demedim ki 300 kisilik alim iibf olsun ekstra 100 istatistik olsun dedim
200 iibf 100 istatistik olursa iibfyede kar etmez bu ekstradan istrnsin diye dedim ama millet yanlis anlamaya meyilli -
@statesogu 300 iibf 100 istatistik olsun diye yazalim yada 300 yerine 400 500 gelsin icinde iibf istatistik olsun vs dedim bence art niyetli olan sensin yada anlamak istemiosun yazdigimi
-
Kimse kimsenin nasibine mani olamaz, gelecek olan gelecektir zaten. Konu hassas, herkes hem kaygılı hem yorgun. Arkadaşlar atışmayalım hep birlikte çıkalım şu zorlu süreçten
-
@yamanoglan 350 İİBF 50 istatistik olsun diye yazalım demeyeceksiniz öyleyse dediğiniz gibi 400 olsun 500 olsun ama diğer bölümün az olsun demek mantıksız
-
@statesogu kardesim ben bolum az olsun demdim zaten alinacaksa alinir onceki alimlara bakarsan istatistik ya almamis ya da 100 gb rakam almis 50 almis bunu ben uydurmuyorum
Istatistigin alinip alinmayacaginda mechul...konusmalarimiz farazi zaten -
tek puan turu olması bence cok daha ıyı olurdu. 2 puan turunde 88 in altına dusmeyebilir. hele bir de 300 kişi cagırırsa eyvah
-
@yamanoglan nys kardeşim dediğin gibi olsun bende İİBF den girmek istiyorum lakin bu kadar açıklanamayan sınavlarla puan düşmeyecek hissi var hakkımızda hayırlısı olsun ...
-
@morand 300 iibg olursa 85 86 gb olur ama 300 kisi olupta istatistik iibf bolunurse o zaman yuksek kapatir 86dan da yuksek kapatir
-
Guy ve dguy tamamlandıktan sonra ilana çıksalar bir çok kişi bu ilandan yararlanabilir.
-
@scarabeus Onu deme hocam sakin nutuk ve linc ekibi duyar gelir simdi :))
-
@scarabeus Veya sayıyı arttırsalar şaka gibi sayılar gerçekten gün geçtikçe de azalıyor bu kriz sadece bizim bölümlerimi kapsıyor ne yapilanmaysa bitmiyor
-
@albertcamus biz bu yola başkoyduk :))
-
@scarabeus keske once guy dguy bekleyenler de sabır kaldı mı diye düşünseniz hocam .Aklın yolu bir elbet öyle olması mantıklı ama ..Maliyeden az çektik sgk dan çekmek istiyoruz gbi olcak .
-
İl göç 8 puan türü 900.aday 87.77 de kapattı (guy-dguy acıklanmadı)
Sgk 2 puan türü 1200. aday 85.5-86.5 da kapatabilir..(guy-dguy acıklanmazsa+ilgöç+iş teftişe girenler de başvuracaktır)
Not : p23 ten dolayı bir miktar yükselir ama 87 88 e kadar yükselir mi göreceğiz.
-
@aslan-reyiz ya 87 diyen insan sıralama puanları bilmiyor matematiksel olarak imkansız