10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@snmrhn Dostum sürekli sormanızın benim açımdan bir sakıncası yok. Ancak olumlu yanıt veremiyor olmak beni üzüyor, bu yönden bir etkisi var. Haber olursa duyuracağım bildiğiniz gibi. Ayrıca bu şekilde bir gidiş kimse için iyi değil. Bir şekilde tek bir alıma saplanmak sizi ciddi şekilde yıpratır. Daha önce de SGK Denetmen yardımcılığı ilanı ile alakalı şunu söyledim. Özellikle puanı çok iyi olmayan dostlar KPSS temelli hareket etsinler, ilan gelmezse yeni ihtimale daha yakın olurlar, ilan gelirse o süreçte çilek gibi olur. Düşüncem bu yönde, KPSS veya başka sınav varsa önünüzde ona odaklanın, bu alımda karşı karşıya olduğunuz bir mülakat olacak herhangi bir değişiklik olmazsa. Bir yazılı sınav olmadığından listeye girip yalnızca bir mülakat hazırlığı yapacaksınız. Ancak başta KPSS olmak üzere yazılı sınav süreçlerini ıskalarsanız ve bir de ilan gelmezse malesef bu süreçteki kaybınız katlanmış olacak. Lütfen o yüzden bu denli yıkılmayın, dağılmayın.
Haber olması durumunda paylaşacağım sizlerle. Bu benim sizin için yapabileceğim. Siz de kendiniz için yapabileceklerinizi ihmal etmeyin lütfen. -
@paretowilfredo
bağlı kalmayalım eyvallah da üstad istatistikçilerin bunda başka alımı yok ki.
bu alımda olacağımızda meçhul.
neyi bekliyoruz , niye bekliyoruz bilmiyoruz. -
@fatman06 Sizler açısından haklı olabilirsiniz dostum ancak sizin de alternatif başka alım ihtimallerine yönelmeniz yine şansınızı arttırma imkanı sunabilir. Az da olsa size özgü puan türleri ile alım yapan kurumlar var. Diğer yandan malesef ilan bağlayıcı oldukça sizleri mental açıdan olumsuz etkilemeye devam edecek. Şu aşamada da malesef başka bir şey diyemiyorum dostum.
-
DUYURU : Yarın saat 20:00'da Twitter etkinliği yapılacaktır. Seçime son günler kala, 2019 KPSS öncesi bir kaç ilan destek olalım.
-
Sgk proje bazlı bir ilan yayınlamış umarım bizim için de bir an önce ilan gelir.
-
@newworldorder hayatımda bu kadar uzun ilan metni gormedim oku oku bitmiyor
-
@olursaolur ahaha biyerden sonra okumayı ben de bıraktım belki sabırla devam eden ve pozisyona uygun olanlar basvurur
-
@newworldorder özetle şuymuş hocam 33 ay bir proje süresince devam eden sözleşmeli bir is fakat çok fazla detay var bir sürü bisey istiyor kurum ilgilenen arkadaslar bıkmadan usanmadan okurlar umarim
-
Arkadaşlar, bugün 20.00’ da gerçekleşecek twitter etkinliğinde lütfen var olun. Tag lara bakıyorum 1.000 tweet bile yok, talep etmezsek bu iş nasıl olacak ? Lütfen desteğinizi esirgemeyin, eğer gerçekten bu işe gönül verdinizse elimizden geleni yapmakla mükellefiz. Müjdeli haber nasip etsin Allah, hayırlı cumalar cümleten...
-
Bir şeyi çok isteyince olmazmış ya aynı o durumdayım sgk dan başka hiç bir kurum düşünmüyorum Sadece sgk mükâfatlarına girip sgk için kpss çalışıyorum ve karşılığında benden olabildiğince kaçıyor bakalım son 5 yılım sonra cahit sıtkı okumaya başlayacağım
-
@can-mavi hocam kaymakamlık ve dguy-guy haberlerinden sonra sgk dnt yard içinde duyumlarınızı bekliyoruz bu başlık böyle kalmamalı
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Merhaba dostlar. Heyecanlanmak için rakam biraz fazla ama böyle bir bilgi de geldi güvendiğim bir dostumdan. İmkansız değil ama tabi düşük ihtimale hazırlıklı olmak daha mantıklı bu rakam için teyit alana dek. Ama bu rakam gelirse de şahane olur gerçekten. Soruşturacağım. İlan için aynı günlere işaret eden haberlerimiz çoğaldı, inşallah Kurum bizleri yanıltmaz.
En çok da bu postun verdiği mutluluğu özlüyorum şu günlerde..
-
@olursaolur Dostum şu ileti ile değişen iklim ve sonrası ülke gerçeği malesef. 24 saat Türkiye için çok uzun bir süre. Neler değişiyor ciddi bir hızla. Üzgünüm gerçekten bunun için. İnşallah sonraki değişim müspet yönde olur.
-
@paretowilfredo üstad yine böyle bir müjdeyle geleceğine kalben teslimiz..insallah o vakit yakın bir vakittir
-
@olursaolur İnşallah dostum. Güzel haberler almak için yapıyoruz soruşturmayı her şeyden evvel. İnşallah güzel haberlerle geliriz yeniden.
Ahmet Telli'nin dediği gibi, "Bir gün gelirsek hangi kent güzelleşmez?"
Güzel haberler olsun da, elbet. -
@olursaolur hocam inşallah ilan size denildiği gibi gelir Allah razı olsun
-
@gençişsiz hocam bu 1 ay önceki bir post Pareto üstadın bir duyumuydu yanlış anlaşılıp uzmek istemem sizi.O günlerde bunu paylaştığında cok sevinmiştik forumca.suanki durgunlukta o günleri ozledigimizi dile getirmek icin paylastim insallah guzel haberlerle gelir üstad beklemedeyiz..
-
@paretowilfredo insallah üstad mevsim bahar elbet yeşilleniriz biz de mevsimle beraber
-
@olursaolur İnşallah dostum.
-
@olursaolur hocam ben de bu sizin yeni duyum sandım olsun bakalım bekleyelim hayırlısıyla