10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@gençişsiz keske oyle bir sey olsaydi dedim suan..ama Allah büyük o sevinci de yaşarız insallah
-
@olursaolur hocam inşallah mümkün olan en kısa sürede en fazla insana fayda sağlayacak şekilde gelir
-
@gençişsiz Mesela etkinliklerde dile getirdiğimiz gibi 1000 kişilik bir alım gelse...24 saat içinde değişen kararlar bir kerede olumlu yönde değişse...
-
@müşrif 1000 kişilik bir ilan hayal gücümün sınırlarını zorladı hocam ama keşke olsa:)
-
@gençişsiz inşallah hocam çok yıpratıcı bir dönem geçirdik 2013 senesinden öncede böyle bir dönem geçirilmiş ve 2013 senesinde çok güzel alımlar olmuş.Az bir zaman kaldı sınava ümitler tükenmek üzereyken hiç beklemediğimiz sayıda alımlar olurda emek veren insanların yüzleri güler inşallah.
-
Arladaslar yeni alim Eylul-Ekim gibi acilacakmis.
-
@istatistik1905 kaynak??
-
@istatistik1905 welcome to P23-P42 ---- 90 point
-
@istatistik1905 siteye yeni katılan birisi için iddialı bir giriş olmuş.Kaynak peki?
-
@merasim34 kuruici ust duzey yetkiliden arkadasim haber aldi.Ben de bu haberi sizle paylasmak istedim.
-
@paretowilfredο bi bak hele kim gelmis
-
@pareto_wilfredo nun duyumları dışında ki duyumlara kulağımız tıkalı gözümüz kapalı
-
Bir hafta içinde bile duyumlar değişebilmekteyken aylar sonrası için net duyum vermeniz hiç inandırıcı değil.
-
bir sabah 8 duyumu (trolü) daha iyice alay konusu olduk:) artık sadece gülüyorum bu postlara
-
@istatistik1905 akşam 8cimiz eksikti o da oldu teşekkürler derse devam edebiliriz
-
@istatistik1905 kaynak nedir?
-
@simón-bolívar :))
-
Troll olduğu belli de şüphelendiğim kişiyse bedduamı alacak.
-
@fernando-reges ben sadece duyumumu soyledim.Adam kurumda etkiliymis inanip inanmamak sana kalmis insallah daha erken acar.Umut verip insanlarin duygulariyla niye oynayim bende sizle acilmasini dort gozle bekliyorum
-
@müşrif hocam sabrın sonu selamettir diye boşa dememişler verilen emeklerin boşa çıkacağını sanmıyorum