10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@sbf1983 egitim mi tatill mi kac gun ?
-
@legolas 22 gün hocam
-
@legolas egitim hocam da benim aöf ara sinaviyla cakisiyor malesef.
-
@jan-vesely @sbf1983 Hey gidi 7. promosyondan evvel temel eğitim 2 aydı. Kısa kısa en sonunda tüm eğitimleri tele-konferans ile yapacaklar korkarım.
-
@paretowilfredo üstad biz 9.promosyondakiler çoktan göreve başladı sanıyorduk bu geç başlayan sonraki kısmın mı eğitim süreci ?
-
@olursaolur Temel eğitim hemen başlamıyor dostum. Bir kaç ay çalışıyorsunuz görev yerinizde, sonrasında eğitime geliniyor topluca.
-
@paretowilfredo teşekkür ederim üstad bu 9.promosyona dair en ufak pürüze katlanamayacak hale geldik süreç uzadıkça uzadı 10.promosyona gölge düşmesin istiyoruz artık
-
@paretowilfredo ustad o degilde gec gelsin diyen bi cok arkadas vardi... lakin sinav kpss sonrasina kalirsa gec gelsin bize de siralama gelir diyrn arkadaslar ozaman uzagindan kiyisindan gecemeyecekler gb gelio
Yani ilan otelendikce umarim 2019 sonrasi ilan mulakat vs olmaz yoksa cok cok yuksek kapatir -
@yamanoglan Bu konu her zamanki anlamsız ikiliklerden birisi idi. Ben de kpss'den önce, guy dguy mülakatlarından sonra gelmesinin hayırlı olacağını savundum. Bundaki kastım da mükerrerliğin daha fazla can yakmasının engellenmesiydi. Tedaş'ta bir kez daba gördük malesef ayni isimleri. Bu kadro azlığında çok can yakıyor bu durum. Bu bakış açısının haklı olması kadar ilan yeterince gecikti artık gelsin diyen dostlar da fazlasıyla haklı. Çok beklediler onlar da. Sgk yı hedef edinerek özellikle p42 almış olanlar gerçekten mağdur oldu. Hele ki kpss'ye kadar bir ilan gelmezse.
Burada insanların birbirini anlaması gereken nokta şu. Ilk grup ilan kpss sonrasına kalsın demedi. Onları böyle itham edenler oldu. Bu kırıcı bir tavırdır. Hele ki savunduğu şeyi çoğunluğun hayrı için savunanlara karşi gerçekten kırıcı bir itham.
Ikinci grup ise bencil olmakla suçlandı. Bu da yanlış bir tavır. Kimse kimsenin hayat koşullarını bilemez. Maddi ve manevi durumunu, ailevi sorunlarını, işe ihtiyacının şiddet ve önceliğini. Bunları bilmeden itham etmek asli bencilliktir.
Iki tarafın da bu kavgayı bırakmasıni ve kimsenin de bunu körüklememesini umuyorum.
İstatistik İİBF kavgasına değinmiyorum bile. Bundan sonrasında mümkün mertebe göz yummayacağız zaten buna.
-
@paretowilfredo ustad yanlis anlasilmasin sozum size degil ama burda gercekten ilanin gelmemesini isteyip dedginiz gb calisan kesimi bencillikle suclayanlar vardi... adam puanini almis ve ilanin gelmesini bekliyosa bu onlarin sucu degildi aslinda... sahsen ben dusuk almissam neden dusuk aldim diye sorgulardim kendimi... yani ilanin gec gelmesini savunmaz kendimde arardim hatayi... ve emin olun bicok etkinlik yapildi sirf ilan gec gelsin diye belkide bircok kisi etkinlige katilmadi... millet feryat figan etti neden katilinmiyor vs gbsinden... benim sozum bu sekide soylemek istedigim bu sekilde ustad... ama dedigim gb kpss sonrasina gelirse vay halimize o zaman 88 90 araliginda kapatir...
Kisacasi egerki ben dusuk almisssam ilan gec gelsin seklinde bi istekte bulunmazdim hatayi kendimde arardim ... ben bunu anlatmak istedim ustad ... umut ediyorum ki kpss oncesi ilan gelir ama su gidisata bakinca da sahsi dusuncem sanki ilan kpss oncesi gelecekmis gb durmuyor...
-
Yarın etknlik varmış twitterımı kapatmıştım yaklaşık bir aydır yoktum twitterda. Yarın etkinlikte olacağım inşallah bir faydası olur. Istedigimiz bu ilan gelir insallah yakinda arkadaslar.
-
Seçim öncesi sesimizi duyurabileceğimiz son etkinlik olabilir. Yarın 20:00'de bakan,bakan yardımcılarını,başkanı bol bol etiketleyip tweet atalım. Özellikle danışmanı Bennur hanıma. Bennur Karaburun (@BKaraburun) adlı kişiye göz at: https://twitter.com/BKaraburun?s=09
-
@paretowilfredo ustat uzun sureli egitim de zor benim gibi evli ve cocugu olan icin:) okula birakma vs derken. Beraber de gidilmiyor yillik izin, okul problem:) genc arkadaslar daha rahat bu konuda haliyle.
-
@sbf1983 Tabi dostum o kısmı da var işin. İmkanı olanlar ailece iştirak ediyorlar genelde böyle durumlarda ama tabi 2 ay gibi bir süre için eşin çalışmaması çocuğun okumuyor olması lazım. Bakalım inşallah biz de anlarız bu hoş telaşeyi bir gün dostum
-
@paretowilfredo insallah:)
-
Bu başlık çok geride kalmış olumlu-olumsuz hiçbir duyumu olan yok mu ?
-
@paretowilfredo gerçekten Yerinde bizi anlatmışsınız hocam sağolun ...
-
Bu başlığın en güzel zamanlarını yaşamasını beklerken böyle 2.sayfalarda kalması nekadar üzücü acaba buralar ne zman şenlenir o güzel haberleri kimler ne zaman verir.... Çok sessiz kaldı başlık üstad @paretowilfredo seni ve güzel haberlerini bekliyoruz...
-
@snmrhn Nisan ayında bir çok kurumun durumunda netleşmeler olacak diye duydum dostum. Şu an her kurumda bir bekleme söz konusu. Nisan'da olumlu olumsuz bir durum söz konusu olabilir bu durumlara istinaden. Diğer konuda da iş Bakanlik ile Külliye arasında dostum. Yani işin külliyeye gitmesi durumu doğru teyit ettim bu durumu Bakanlık kanadında. Bakanlığın bekletme sebebi olarak da iki gerekçe var. Bakanlık kanadında sebepler var. Diğer yanda da tüm kurumlari bekleten sebepler var daha yukarıdan. Bakalim beklemek lazım dostum biraz daha sanırım.
-
@paretowilfredo yani üstad şuan Red olmuş değil beklemede mi diyebiliriz...