10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@paretowilfredo ustad umarim kpss oncesi gelir ilan ama mayis ayinda ramazan basliyor ve kurumlar ramazan ayi boyjnca ramazana ve bayrama odaklanir yani o surecte mulakat yapip yapmayacaklari bile asikar bayramla kpss arasi mulo olur mu yada ilan gelir mi bilinmez ammaaaa kpss sonrasina odaklanilmissa ozaman ilk ilan olmasi hasebiyle puanlar havada ucusur. ( sgk icin diyorum)
Guy mhuy dguy insallah tekrardan gelir
-
@paretowilfredo üstad gibi üstad, guy parantezin için,
Şiir yazılır.
Türkü söylenir.
Çay demlenir.Ne varsa buğusu genzi yakan,
Ekmek gibi, aşk gibi... Eyvallah. -
@yamanoglan Ramazan ayı boyunca dediğin gibi olacağı için ilan şayet gelirse Nisan ayında geleceğini düşünüyorum.
-
@yamanoglan @buchanan Ramazan ayı sınava, mülakata engel değil arkadaşlar. Kurumlar bu süre zarfında da sınavlara devam eder.
-
@plansız inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder hocam, süreçler bu kadar uzun olunca insan korkuyor açıkçası.
-
@yamanoglan Dostum özel mesajına istinaden yazayım, biz senin iletilerini görebiliyoruz. Buradan ispat edeyim dedim. Mümkün mü teknik açıdan bilmiyorum ama kendinizi engellemiş olabilir misiniz acaba? Bi kontrol edin. Bakalım gerekirse.
-
@strtmn Eyvallah dostum. Var olasın.
-
@hacettepe katılıyorum
-
@paretowilfredo ustad neden oldugunu bilmiyorum ama bi muddet yazdiklaeimi ben goremiodum lakin biseyde yapmadim ama duzelmis sanirim simdi gorebiliyorum ustsd eyvallah sagolasin
-
Arkadaşlar saat 20.00 da seçim öncesi son etkinlik var katılım gösterelim lütfen
-
Yine cuma çıkışı mahalleliye neden atanamadığımla ilgili açıklama yaptım.
Her hafta cemaate brifing vermekten sıkıldım.
ALLAHIM BU SON OLSUN BU SON. -
@fatman06 mümkün mertebe bodrumda yada varsa üst katta kılacaksınız. Kapıya yakın oturmak hayati önem taşıyor. Safları dolduralım deyip sizi öne almak isteyenler olacaktır, onları da bi şekilde atlatmalısınız. Birde İmam selam verir vermez kaçacaksınız, tesbihata kalırım hesabımı veririm diyorsanız o ayrı tabi.
-
@mrnobody :))))
-
-
Secim secim dedik o da geldi hadi bakalim hayirlisi nisandan umutluyum ben:)
-
Arkadaşlar merhaba,
Bir duyum aldım SGK içerisinde İnsan Kaynakları biriminde çalışan yakın bir akrabamdan. Dediği şeyi aynen iletiyorum. "Çok yakın bir zaman içerisinde ilana çıkılacak süreç tamamlanmak üzere. Kişi sayısı net değil 500 talep edildi ama ne olur belli olmaz." Alımın yine mülakat ile olacağını belirtti ancak İİBF mi İstatistik mi ve puan türlerini tam olarak bilmediğini ve araştırmadığını iletti. Araştırması konusunda ricada bulundum.
Umarım bir an önce gelir ilan. Herkesin gönlünce olsun.
Not: Amacım umut dağıtmak değil, bu süreçte çok yıpranmış birisi olarak paylaşılanları harfiyen iletmek istedim.
Saygılarımla. -
@friedman17 @paretowilfredo kardeşimiz araşıtırır bizler için bu haberi.
-
@friedman17 @paretowilfredo Hocam sen de bir araştırabilirmisin?
-
400 kişilik bi alım olsa 87 puana düşer mi arkadaşlar acaba
-
@friedman17 sonunda iyi bir haber saol dostum. Gözler tabiki sende üstat @paretowilfredo