10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@istatistik1905 Kişisel algılama bu şekilde duyum verenlere şimdilik yaklaşımım böyle. 1 haftadır aynı şeyler oluyor.Burada tanınmış kişiler bile 2-3 paragraf yazıp detaylı şekilde açıklama zahmetine giriyorlar. Kaynağını ve seninle paylaştığı şeyleri açıklayıp biraz detay verirsen biz de sana teşekkür eder önümüze bakarız. Umarım haklı çıkarsın
-
@fernando-reges Yalan ya yalan itibar etmeyin yıllardır bu şekil bir tane gerçek duyum çıkmadı okuyun geçin , Eylül gelince duyum Aralık’a gider
-
@paretowilfredo üstad siz bu konuda ne diyorsunuz ilan tarihiyle ilgili duyum aldınız mı?
-
@snmrhn Dostum bu kadar vakit varken Kurum Başkanı dahi böyle bir tarih veremez
-
Birşey sormak istiyprum bir kuruma atandınız( açıktan alımlarda b kadrodan ) ve 4 ay sonra a kadroyu da kazandınız . İlk girdiğiniz kutumdan memnun değilsiniz kurum değişikliği yapabiliyor musunuz ? Yapılabiliyorsa nasıl yapılıyor mesela 2. Kazandığım kuruma geçiş yapmak istiyorsam nasıl yapacağım ? ( konu ile alakalı değil heryere yazdım kimse görmedi bu yüzden burda paylastım yardımcı olur musunuz lütfen)
-
@oz1992 anahtar kelime muvafakat
-
@oz1992 hocam ilk atandiginiz b kadro, ikinci atandiginiz a kadro ise, olaganustu bir durum olmadigi takdirde b kadro gorev yaptiginiz kurum a kadro gorev yapacaginiz kuruma muvafakat verir pek sıkıntı cikaracagini sanmiyorum. 10 yillik b kadro memurluktan a kadroya gecen biri olarak bunu soyliyebilirim. Denk kadrolarda gecis biraz daha problemli, kurum sicak bakmayabilir personelini vermek istemez. Ama b den a kadroya gecis daha kolaydir. Sonucta daha iyi bir kadro kazaniyorsunuz. Siz yeterki kazanin:)
-
@sbf1983 mesela kurum muvafakat vermek istemiyor a kadroyu kazandım ne olacak ?
-
@oz1992 idare mahkemesinde dava açarak hakkınızı alabilirsiniz diye düşünüyorum ama emin değilim
-
@oz1992 hocam idare mahkemesi karariyla gecilebiliyordu en son. Bir tanidigim gumruk muhafaza memuru iken gumruk muayene memurlugunu kazandi ayni kurum muvafakat vermemisti idare mahkemesi karariyla gecti. Ama bu kadrolarin ikisi de b kadro. A kadroya geciste problem olmaz buyuk ihtimal. Zorunlu hizmet yukumlulugu vs yoksa cok ugrasmazsiniz diye dusunuyorum. Kurumdan kuruma degisebilir belki ama pek ihtimal vermiyorum.
-
Çok teşekkürler bilgilendirme için:)
-
arkdaşlar nisan celbinde askerim.askerdeyken mülakat gelse girebilirmiyim:? tecrübeli arkdaşlar var mı:?
-
Gun gectikce insanin sinirleri bozuluyor.
-
@zemheri o kadar hızlı olmuyor işlemler, gönül rahatlığı ile git kardeşim , bugün ilana çıksalar mülâkat en az 1 buçuk ay sonra başlar
-
Etkinlik başladı.Bakanı ve başkanı etiketleyerek Denetmen Yardımcılığı ilanını hatırlatalım.
-
@paretowilfredo ustad gerekli aciklamayi yapmissin ama burdada yazilmisti sanirim kpss sonrasi eylul ekim gb dusunuluyor vs yazilmisti
Ilanin kpss2019 sonrasina gelmesi gb bir ihtimal var mi yoksa 2018 oncesi ilan gelip eylul gb mulolar mi olur acaba ?
(Gorusmelerin neticesinde kafanda beliren ongorunu soruyorum ustad) -
@yamanoglan Dostum önümüzdeki süreçte netleşebilir bu. Şu an o tarihe işaret etmek için erken bence.
-
Arkadaslar 9.promosyonun egitimi var 2 nisanda bakalim oradan bir duyum cikarsa egitime gelenlerden paylasiriz insallah burada.
-
@sbf1983 Yakup Süngü bey gelir eğitime muhtemelen açılış gününde dostum. Ona sorabilirsiniz. Dernekle falan yormayın kendinizi, direkt olarak Yakup Bey'e sormaya çalışın, en net bilgi verecek kişi o olur
Not: Eğitim video konferans yoluyla yapılmayacaksa tabi.
-
@paretowilfredo yok ustat manavgatta:)