10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
Guya giren biri olarak nasip olupta mülakat olumlu sonuçlanırsa SGK ya başvuru yapmayacağım. Şuanki süreçte alımlar az kurumlarda boşluk oluşmaması gerekir.Keza SGK Guy ilgöç hemen hemen aynı şartlara sahip. Guy ve il göç olan arkadaşların aynı hassasiyetle hareket edeceklerini umuyorum.
-
@veliat34 Allah yüzünüzü güldürsün
-
@modigliani-0 İnşallah hocam. Emek veren herkesin gülsün.
-
@veliat34 insallah kazanirsin dostum
-
@yamanoglan inşallah dostum
-
@veliat34 hassasiyetin için çok teşekkürler kardeşim allah yardımcın olsun
-
@Veliat34 sorumlu davranışın takdire şayan.İnşallah guyu kazanırsın .
-
Arkadaşlar bende geçen sene 7 ay sonuç beklemiş biri olarak sizleri çok iyi anlıyorum. Olur da GUY 'u kazanırsam 88+ puanlı beni de önünüzden silebilirsiniz. Şayet bende başvuru yapmayacağım. Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
@denetcii kardesim hayirli haberlerini bekliuoruz insallah
-
@yamanoglan inşAllah kardeşim.
-
@paretowilfredo ustad sgk ilaninin ne zaman gelecegine dair bi sorusturma yapabilme imkanin var mi ?
-
Önümüzde geçen sene sonralara doğru atanmis bilgiler tazeyken öylesine girip yüksek alan çok kişi var +88 li bir arkadasimi da silelim he bide +95 alan müfettiş ve +86 alan biri daha 3 kişide ben eksilttim :))
-
Murat bey 15 gün içersinde emin bir şekilde ilan geleceğini söylüyor umarım gib bir an önce açıklar evet başvuru gene yapılacak ama işi olanlara öncelik vermedikleri için bir nevi avantaj olacak bizim için bu kadar bekledik 7 ay beklediğim için geçen dönem 15 gün hicbirsey yeterki duyum olumlu olsun. . Kurumdan bir arkadaşım İstanbul seçimlerinden dolayı tarihte aksama olabilir dedi ama murat bey kesin konuşuyor umarım duyumda kalmaz..
-
@statesogu murat bey kim
-
@statesogu sınavın 24 haziranda olacağını biliyosa başvuru tarihlerini de biliyordur o zaman. Onu sorabilme imkanınız var mı
-
@yamanoglan murat beyin öğrencisi çok var sgdy duyumu bu şekilde eğitimde geçen konuşmayı aktardı.. Murat urat kurum mülakatlarına hazırlık için not yazan bir hoca ..
-
@ceteris Özel olarak konuşmadım ama 15 gün içersinde ilan gelecek diye belirtti..
-
Şunu net bir şekilde diyebilirim arkadaşlar 6.promosyon üstad arkadaşlarım 9.promosyonun eğitiminde 10.promosyon alımı olacak mı olursa ne zaman olacak diye sormuşlar Selim Bağlı ya oda en yakın zamanda hem istatistik hemde iibf için ilan gelecek demiş bunu bana aktaran 6.promosyondaki iki arkadaş.. Yani bu şekilde düşünürsek artık vakti geldi inşallah söylentiler arttığı zaman genelde doğru oluyor umarım tekrarlanan seçimlerden dolayi Askıya alınmaz ..
-
@statesogu eğer öğrenebilirseniz ilanın kesin ne zaman geleceğini de biliyordur.
-
@statesogu duyumlar iyice netleşti o yüzden seçimin ilanı etkileyeceğini sanmıyorum. Az bi süre daha sabretmemiz gerekiyor.