10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@gizo11 herkes herkesin hayaline sonsuz saygılı . Aynı özlük haklarına sahip olduğunuz bir meslekten diğerine bir insan neden geçmek ister orası muamma . Buradaki herkesin savunduğu şey bu zaten.. Sistem kötü evet ama İnsanlar daha kötü ..
Mesela guy olmakla sgk dy olmanın ne avantajı olabilir daha az insanla mı muhatap olmak, daha az iş yapmak mı . Guy olmakla vmy olmanın arasında fark vardır işte .
Kötü tabirle affediniz eşekten inip ata binersin . Fark vardır saygı duyulur . Diğerinde siz kendinizi kandırmış olursunuz.
Bu süreçte kimsenin guyu hayal ettiğine inanamıyorum. Puanını alan adam hayalini ona göre şekillendiriyor 95 alan bi arkadaş gelipte guy olcamda guy olcam demez heralde . Herkes kendisine bir basamak görür. En üste çıkmak için . Saygıya o da değer . -
@johnash sayıştay denetçiliği kpss puanı istemiyor. Vergi müfettişliği açısından cevaplayacak olursak gerek yok.
-
@yabgu tam da anlatmak istediğim buydu kardeşim teşekkür ediyorum.
-
@denetcii ne demek kardeş .. yani helallik mesele değilde biraz hastalık meselesi artık bu ..Aynı anda 2-3 kurum açar aynı haklara sahiptir başvur tabi .en doğal hakkındır . Zaten bunun için sınava girdin atanmak . İnsan bunu kabul eder. İnsan bu sınavda bunu kabul ediyor süreci kabul ediyor sindiriyor bir güzel eleniyorsun vs . Sonra oluyor kazanıyorsun aklın karışıyor . Hastalık burda başlıyor dallanıp budaklanıyor hepsi hepsi benim olsun diyor. Hayatta ne zorluklar var . Her iş tentabi zor . Çalışan her kesimde herkesin allah yardımcısı olsun . Ama aylarca emek veripte virgüllerle kaçıran insana da biraz insani yaklaşmak gerek. Havale etmek meselesi gene insanın inancıyla alakalı bir şey. Biraz mantık sadece..
-
@yabgu dostum arkadaş kötü bişeyden bahsetmiyor. Sgk ile guy çok ayrı meslekler. Sadece özlük hakları aynı diye aynı meslek diyemeyiz ki. Biri saha mesleği diğeri masa başı en basit örneğiyle. Yarın atanınca inş. farkedeceksiniz ki her meslek aynısı değilmiş. Aklınız hep bi üst meslekte kalacak. Çünkü işin içine giren anlıyabilir bunu. Demem o ki kimisi guy olmuştur ama sgk da kalır aklı. Gelirsede başvurur yani. Kimiside sgk denetmenidir ama guy onun için hayalindeki meslektir. Ayrıca herkes bilirki taşra için sıralama şu şekildedir. İlgöç<guy<sgk . Demem o ki insanların bir ömür yapacağı meslek konusunda hiç tanımadığı insanlara fedakarlık yapmasını beklerseniz sadece kendinizi kandırırsınız. Bu arkadaşlara kin kusmak yerine (bi arkadaş hızını alamamış karaktersizler falan saydırmış) hakkınız olan ilanların gelmeyişine söylenmek gerekmezmi. Ayrıca bende işsizim guy mülakatını bekliyorum ama o sayfada ben hiç il göç olan yada ziraata atanan başvurursa karaktersizdir şerefsizdir denildiğini duymadım. Buraya has bişey heralde.
-
Ayrıca herkes bilirki taşra için sıralama şu şekildedir. İlgöç<guy<sgk . Demem o ki insanların bir ömür yapacağı meslek konusunda hiç tanımadığı insanlara fedakarlık yapmasını beklerseniz sadece kendinizi kandırırsınız. Bu arkadaşlara kin kusmak yerine (bi arkadaş hızını alamamış karaktersizler falan saydırmış) hakkınız olan ilanların gelmeyişine söylenmek gerekmezmi. Ayrıca bende işsizim guy mülakatını bekliyorum ama o sayfada ben hiç il göç olan yada ziraata atanan başvurursa karaktersizdir şerefsizdir denildiğini duymadım. Buraya has bişey heralde.
-
Ayrıca herkes bilirki taşra için sıralama şu şekildedir. İlgöç<guy<sgk . Demem o ki insanların bir ömür yapacağı meslek konusunda hiç tanımadığı insanlara fedakarlık yapmasını beklerseniz sadece kendinizi kandırırsınız. Bu arkadaşlara kin kusmak yerine (bi arkadaş hızını alamamış karaktersizler falan saydırmış) hakkınız olan ilanların gelmeyişine söylenmek gerekmezmi. Ayrıca bende işsizim guy mülakatını bekliyorum ama o sayfada ben hiç il göç olan yada ziraata atanan başvurursa karaktersizdir şerefsizdir denildiğini duymadım. Buraya has bişey heralde
-
İlan gelmeden tartışmaları başlamış.Sakin olun arkadaşlar. Herkesin rızkı garanti altında , kimse bir başkasının rızkını yiyemez.
-
@kaymakam tartışma yok kardeşim. Benimkisi bi tavsiye sadece. Bende işsizim guy mülakatını bekliyorum ama o başlıkta hiç ilgöç olan başvurmasın ziraata atanıp başvuran karaktersizdir şerefsizdir dendiğini duymadım. Ama burda bi arkadaş hızını alamamış karaktersiz falan saydırmış. Buraya has bişey heralde çok garip.
-
Arkadaşlar bu süreçte kimsenin birbirine hakaret etmesine ve olmayan hakkını haram etmesine izin vermeyelim, bu başlık asla kötü olaylara sahne olmasın; isteyen istediği tercihi yapar puanını almıştır lakin tek tavsiyem biz 10 aydır ilan bekleyen puanı sınırdaki arkadaşlarını da düşünsünler, ha ama benim hayalim, isteğim vs. derlerse de canları sağolsun
Hayırlı geceler herkese -
@mrnobody Eyvallah, bende şahsa yönelik yazmamıştım zaten.
-
Yaklaşık 3 senedir bu helal olsun olmasının açıklamasını yapıyoruz. Bide söyle düşünün çalışıyorsun buna rağmen fırsat yaratıp ders çalışıyosun ve 85+ puan alıyorsun mülakata giriyorsun ve seni işin var diye eliyorlar nerde kaldı liyakat bilgi beceri ölçümü şimdi kim kimin hakkına girmiş oluyor ?? 86 puan aldım bu 4. Mülakatım olacak nasip olurda gelirse olmazsa 5,6,7 gittiği yere kadar ama hakkım varolana kadar mücadeleyi sürdüreceğim(iz) allah herkesin gönlüne göre versin
-
Ne demek isi olani eliyorlar yaa benimde bir isim var ama daha iyi sartlar icin hem ozelde calisip hem ders calistim mulakatta bir isimin olmasi benim icin eksi puan mi yani okuduklarima inanamiyorum suan
-
@ayseguliscnl hocam sizce özel sektör mü kastediliyor ?
-
@modigliani-0 @agustcomte onu kastetmis gibi geldi bana oyle olmasin lutfen
-
@ayseguliscnl Tabikide özel kastedilmiyor hatta b grubu kadrolarda kastedilmiyor a grubu kadrolar kastedilen.
-
başlıkla alakasız ileti silinmiştir
-
@berktanel valla yazık ayıp gunah her kelime uyar su tabloya en son sgk denetmenleri sonuçlar açıklandıktan 7-8 ay sonra başladı işlerine. Tabi kazanınca insan beklemeyi göze alıyor ama yinede ayıp bu süreler cok çok uzun
-
Burda o buna basvursun suna basvurmasın konuşmalarını yapmayın lütfen. Siz burda konuşsanız bile başvuracak olan yinede başvurur. İlan ile ilgili konuşulsun yok mu bir gelişme
-
Şu başvurma olayına ben farklı bakıyorum alınmayacak olsa dahi atananlar başvurabilir bence.Alınmayizlarsa yüksek puanlı Kişiler yerleşmiş olur.Düşük puanlı olup son sırada giren kişilerin referansla yüksek puanlıların önüne geçmesi hiç adil değil.Puanım sınırda olmasına rağmen böyle düşünüyorum