10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@guy-mağduru Düşük dediğin 84 , 85 puanla kalacak Kişiler olacak yani doğru bir bakış açısı değil ben Guy bekliyorm kendi ilimde olursa başvurmayacağım bence çoğu insanda böyle yapmalı.
-
@maesteo 94-95 için düşük hocam.10 puan az aldığın kişinin önüne geçmek hakkaniyetse sizin için o zaman birşey demiyorum.bende kendi ilim için Guy bekliyorum olursa başvurmam
-
Arkadaşlar Sayıştay olup isteyen Sgk ilanına başvurabilir. Saygı duyarım lakin yakın tarihli bir örnek vermek istiyorum. İlgöç sınavına 900 kişi çağrıldı fakat yaklaşık 150 kişi sınava girmedi.(İlgöç sınavına başvurmadım. Başvursaydım eğer 0.2 puan ile kaçıracaktım.) Keyfiyetten başvurup gitmemezlik etmeyin. Tek isteğim budur.
-
@baelish sayistay olupta sgkya bsvurmak bence mantiksiz bir islem sayistayi kazandiktan sonra neden sgkya basvuru yapilsin ki
Ayrica ilgocte 250 ye yakin kisi hatta daha fazla kisi gitmedigi soyleniyor...
-
@yamanoglan Dostum sayıştay örneğini abartarak söyledim. Öyle bile olsa saygı duyulması gerektiğini ifade etmek istedim. Yoksa tabi ki mantıksız. Sadece düşük puanlıların referansı var, sınava giremesin mantığını anlamıyorum. İlgöç için puanım 87 küsürdü. Gerçekten istediğim meslek olsaydı başvurup sınava girememek hayal kırıklığı olurdu. Sınava girerim diye düşünüyordum. Sgk ilanı gelirse puanım sınırda, büyük ihtimal giremem ama istediğim bir meslek olduğu için başvuru yapacağım. Ama umarım ilgöçte yaşanan şey sgkda bizlerinde başına gelmez.
-
facede grupta paylaşılmış aynı kişi yazmış : arkadaşlar yazdıklarımızı dikkate almanız faydanıza olur. Enerjinizi başka şeylere harcamayın, bu hafta bekliyoruz. Ama önemli olan sınav tarihi idi, onu da öğrendiğimize göre....
-
@hedefsgk yani ilan geliyormu ustad
-
@yamanoglan ben bilmiyorum sadece facede yazılmış bu hafta bekleniyor diye mülakat tarihinide 24 haziran diye belirtmişti
-
@hedefsgk hadi insallah
-
tahmini kaça kadar düşer acaba
-
Umarım 85.6 ya gelir geçen alim 84.6 kaldı bu sene artı 1 yıl daha eklendi gidenler girmeyecek olanlar derken ya kıl payı giremem yada 4. Şansım gelmiş olur
-
@agustcomte bence rahat girersin. Bıçak sırtı nokta 84 ve altıdır. Bu sene ki alım sayıları hesaplanıp önümüzden kaç kişinin gitti az çok belirlense nete yakın tahmin de bulunulabilir. Ayrıca yine tekrarlıyorum guy ve dguy açıklanırsa ki insallah açıklanır ilandan önce ozaman 84 altına sıra gelir bile
-
Daha ilan görünürlerde yok bile.
-
@merirune bir bildiğiniz mi var hocam?
-
@merirune olursa diye konuşuyoruz. Olmazsa zaten boşa ne dersek
-
@agustcomte 84,2 ile kapatmış son ilan ve 2017 kpss sonrası ilk ilan gelmiş bence sana garanti gelir.Dguy ve guy sonucu sonrası gelirse 82-83 arası olur
-
@rqzeet sizin puanınız kaç hocam
-
@modigliani-0 83,7
-
@rqzeet 82-83 nasil olsun. Geçen sene tekli yıl olmasına ragmen 84 le kapattı.
-
Kimi bu hafta ilan gelecek 24 haziranda mulolar basliyor diyo pareto temkinli davranip renk vermiuor yani ne olacak bilmiorum ama umarim su 2018 kpss puanlari cop olmaz da gelir artik