10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@walras12 hocam emin misin sayıştaya kpss şartı geldi diye biliyorum
-
@johnash, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Arkadaşlar vergi müfettişliği sayıştay denetçiliği gibi sınavlar için 1. oturuma (kamu yönetimi vs.) girmeye gerek var mı?
@johnash, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@walras12 hocam emin misin sayıştaya kpss şartı geldi diye biliyorum
https://www.tercihiniyap.net/meslek/sayistay-denetci-yardimcisi-nasil-olunur-h6272.html
https://www.tercihiniyap.net/meslek/vergi-mufettisi-nasil-olunur-h5606.html
-
2018 kpss puani iyi olanlar 2019 kpss ye girecekmisiniz
2018 puanlari 2 yil gecerli ama
2019 kpss sonrasi alımlar için 2018 puanlarini göz ardi ederler mi -
@smt123 ben riske atmadım hocam gireceğim, en azından sizin 2019 puanınız yok kuruma giremezsiniz gibi bir saçmalıkla karşılaşmamak adına
-
@takkurt yarin son basvuru icin bende cok kararsiz kaldim yav
-
@smt123 ben giricem ne olur ne olmaz .
-
@takkurt öyle bir şey söylenemez. Puanlar 2 yıl geçerli. Geçen senelerde 1 yıl geçerli olduğu saçma bir sene oldu ama çok tepki çekti o yüzden geri adım atıldı. Tabiki sınava girmek gene iyi bir tercih olabilir.
-
@bcbc3434 Facebook grubunun adı tam olarak ne Hocam? Arayıp ona göre üye olalım.
-
@buchanan SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI 2019 MÜLAKAT HAZIRLIK GRUBU
-
@bcbc3434 teşekkür ederim
-
@smt123 maddi imkanlarınız uygunsa girin derim hocam
-
@buchanan hocam iletimin sonunda saçmalık yazdım zaten ama Türkiye’de yaşıyoruz ve pdr mezunu bir adam bile kaymakam olabilecekse bu da çok zor olmasa gerek onlar için. Maalesef...
-
@bcbc3434 ilanın geleceğini ilk o gruba yazmışlardı . 24 haziranda mülakatın olacağını da çok kesin sekilde ama
-
@takkurt anladim kardesim
-
Arkadaşlar duyumu paylaşan murat urat hocaya feysden sordum bi değişiklik varmı diye. Değişiklik yok yayım hazırlıkları muhtemelen devam ediyordur dedi.
-
@mrnobody İnşallah yine boşuna ümitlenmiyoruzdur
-
@mrnobody ekran görüntüsü atma şansın var mı dostum ?
-
-
@mrnobody çok saol inanmadığımdan değil sadece görelim diye istedim yanlış anlama sakın. Çok bekledik bu ilanı o yüzden her cümle önemli bizim için.
-
@buchanan yok dostum hak veriyorum sana anladım zaten ne niyetle istediğini murat uyata göre bu hafta ilan gelmeliymiş. İnşallah haklı çıkarda hep beraber seviniriz.